Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Последната ми сметка в заведение
Свий
X
-
От: Последната ми сметка в заведение
Тази сметка ще да я е направил някой митничар!ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
0878 23 58 34- Радо
Коментар
-
Ами когато тавата е луксозна, то и мръвето вътре нема да са евтини!
П.п. Ако изключим добрата работа с Корел.......или нещо от сорта.Grand Vitara 1.6i 16V (94Hp)2001
Недостатъчното количество просто ще свърши, недостъчното качество може да те довърши !
'Толкова млад, а вече кривнал от пътя'
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТишо, а колко бакшиш остави?Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТишо, а колко бакшиш остави?Първоначално публикуван от rusev Преглед на мнениеЕ едва ли по-малко от 50000евро.
Коментар
-
When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!
Коментар
-
Тишо, намира ми се една лангуста, около 1-2 кг. на теб като дружка ще ти я дам за 1500 евра, еконта е за моя сметка. И кока колата е на далавера - по 15 евро чашката, за шише ще ти се върже около 60 евраThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение0 8 76 36 8 542
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеТишо, намира ми се една лангуста, около 1-2 кг. на теб като дружка ще ти я дам за 1500 евра, еконта е за моя сметка. И кока колата е на далавера - по 15 евро чашката, за шише ще ти се върже около 60 евра
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар