Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да откраднем нов акумулатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да откраднем нов акумулатор

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Което си е вярно, след бистришките пожарогасителни подвизи на акумулатора нещо му стана и спря да работи. Което не е учудващо - той живее втори или може би трети живот.

Но не мога да намеря подходящ за крадене - аз искам да е поне 100 амперчаса, полутягов, от престижна марка. Все пак имам и лебедка.
    А от тези, които са подходящи сами по себе си, твърде малко са такива, чиито собственици никога няма да погледнат в Ужаската.
    Имам един тягов в гаража на размери е колкото 70 амперовите нормални . Не му знам състоянието пролетта беше добър ако ти се занимава да си правиш експерименти твой е .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Не бием бе... Е, ако искате да ми краднете акумулатора може, ама в такъв случай и други неща правим...
      Е що тогаз се чудите,че питах трябва ли публичните личности да деклрират покрай другите си зависимости и сексуалната.Нали трябва да сме готови за всичко.
      А тези простотии се правят от името на всички ни.
      Даника
      Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Спомням си началото на миналата зима как се смях на себе си. Ставам сутринта и гледам една буря на вънка, вали полу замръзнал дъжд. Слизам при колата и тръгвам да паля, ама не иска дори да завърти. Както дремя отварям капака и гледам няма акумулатор там където го очаквам, потърквам очи, че още спя, почесвам се зад врата и пак гледам пак го няма, помислих, че е откраднат. След няколко секунди на силния студен вятър се сетих, че таблото светна и че на нея кола седи под една пластмаса зад двигателя, там беше, ама умрял. Точно до него от външната страна на калника имаше 2 пръста лед заради вятъра и явно му беше дошло времето, щеше да му е 6 или 7-ма година.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

Преди години в един от големите автомобилни форуми имаше една тема "Купих кристални мигачи на непознат" Човека се оплакваше, че му свили страничните мигачи оранжеви на цвят, заводски и решил направо да си сложи кристални. На следващия ден видял, че кристалните ги няма, а оригиналните са старателно монтирани обратно

Коментар

Мдаааа.Много интересна и полезна тема.Изминалата зима криво-ляво избутах с настоящия акумулатор ама нова едва ли.Ще трябва да се девйства.
            Обаче седя и си мисля - защо има раздел за хелп - откраднати неща на колеги.Сега пак си седя..........
            Диско 300TDI
            Scott Purgatory
            0889 84 6161

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X