Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да откраднем нов акумулатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как да откраднем нов акумулатор

И всичко това се индексира от Google. Пирфектно!
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Напълно грешна концепция..
      За правилно и безболезнено извършване на кражбата трябва да си пуснеш в отдел обяви искането:
      Моля дайте координати на МПС, притежаващо следния акумулатор.. (тук описваш всичките си желания относно акумулатора).
      Моля, оставете злармата изключена в следните часове ...(тук описваш удобните за теб часове).
      Моля, оставете жена (тази точка е опционална) със следните параметри .. (тук описваш желаните параметри, които също са опционални)..
      Ако знаеш колко народ има жени за харизване .. единия акумулатор никога няма да им се окаже пречка
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
        Айде сега и капризи! Търси балък с лодка. Обясняваш, че при зареждане на акумулатора се отделя отровен газ. Показваш, че акумулаторите са напъхани под неговото легло. И препоръчваш гелови "запечатани". Пропускаш подробността, че и там газ... И се обзавеждаш с няколко тягови. На 50-60 фута ветроходна има поне 4-6 лебедки. Ти колко имаш?
        Една лебедка имам. Но мощна, не като вашите. Т.е. не знам колко са вашите, а на тази тепърва ще и правя измервания. Вчера си купих амперклещи. Виж, балъците с лодка наоколо са кът.

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
        И всичко това се индексира от Google. Пирфектно!
        Нека. Да се знае, че даже и когато крадем, не го правим надве-натри, като правителството.

Коментар

интиресну, има ли копче "аутобан"

Коментар

Преди десетилетия съм виждал обява в швейцарски вестник гласяща "...Умолявам крадците които смъкнаха четирите джанти от любимото ми рено 19 кабрио или да ми ги върнат, или да дойдат да приберат и останалото..."

А иначе - считам за дълбоко перверзно да върнеш стария акумулатор. Има нещо болестно в такава постъпка. Вече и крадците ни се изкривиха, а само това ни беше останало качествено
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Никога не сме имали качествени крадци. Само аматьори, макар и много.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                ..........
                Нека. Да се знае, че даже и когато крадем, не го правим надве-натри, като правителството.
                Давай ти идеи, давай
                LZ(единица) Лима Жоро Жоро
                2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.

Коментар

Учиш хората на морафети, Ясене! То смешно ама една сутрин как се озъбих като видях на фиата чистачките сменени, че и не бяха същите.. Едната беше огъната ама към облаците.. Някой доста го сърбяха седалищните части..

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                    Някой доста го сърбяха седалищните части..
                    Те тия, дето правят такива работи, отдавна не ги притеснява сърбеж там.

Имахме си един в квартала - колко бой изяде и колко пъти го прибираха - не е истина. Тоя явно или нямаше кокали или бяха гумени. Нормален човек не може да издаяни толкова.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Единствено чувството ми за хумор, от всички други, до сега не е било обект на престъпление (изнасилване), е вече е факт!

п.п. В случай, че утре не открия акумулатора на мястото му (отговаря на изискванията, а и е нов) - знам къде да го търся
                      Даже ще имам два - застарахователят ще плати за нов, а откраднатия ще ми бъде върнат немедлено... Единия ще го пусна за продажба. На ЛС ще се разберем за парите
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Преди половин година се опитаха да откраднат акумулатора от камиончето. Форд транзит. 75 аЧ, ама стегнат с планката та да не мърда, а болта ръждясал. Вратата или съм забравил да я заключа, или са я отворили те, не съм сигурен. Идиотчетата(почти със сигурност знам кои са лапетата) първо срязали със сечки дебелите кабели(няма време за развиване на накрайниците), и се опитали да изърпат акумулатора. Ядец! Опитали да развият болта-пак ядец, ръждата не позволила на болта да се развие. Така акумулатора си остана мой. Болта се скъса при моя опит за развиване, ама не ми и трябва-вече акумулатора спи в гаража.

Опит втори-вратата заключена, счупили триъгълното прозорче, отворили капака, ама пак ядец-няма акумулатора както казах е в гаража.
                        То не, че е нещо особено-за три вдигания на коша(хидравличната помпа на самосвала се задвижва от електромотор колкото на лебедка/стартер) при това на запален двигател-след два часа не искаше да превърти двигателя за да запали. Та преди жътвата си купих чисто нов акумулатор. Ама него няма да кажа къде го държа, Не е в гаража де, че и той е с лесна ключалка...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Ама него няма да кажа къде го държа
                          Ша та издебнем на нивата.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Re: От: Как да откраднем нов акумулатор

Ааа на нивата не сакън! Там много ракия пият, стават мнителни (първо като те видят те питат:"Ти мене уважа'аъш ли м'ъ?!") и бият лошо!

Коментар

Не бием бе... Е, ако искате да ми краднете акумулатора може, ама в такъв случай и други неща правим...
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз знам как да го подкупя Кольо , че нещо и моят акумулатор сдава багажа .
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X