Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Военни каски и какво произлиза от тях?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Военни каски и какво произлиза от тях?

Първоначално публикуван от koko11
    и за мене две каски.ако има от немските още по добре. няма да ги нося за сувенир са
    Рекох че ще ги топиш да си правиш Москвич
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

До: Каски по 2 лв.

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Рекох че ще ги топиш да си правиш Москвич
    небе аз имам жълт

Коментар

Нали знаеш легендата, че първите са ги правили от каските на немците. Колко е вярно не знам, аз не съм присъствал
      Ето една снимка за подсещане

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

много е готин зеления, жалко, няма от къде да се купи такъв
        LZ1RED

Коментар

баси москвича той с двойно бе.само дет няма сила да върви то и аз съм ги чувал тия работи за немските каски.по вероятно да е от тежката техника да са ползвали метала.

Коментар

До: Военни каски и какво произлиза от тях?

Я се поинтересувайте кога са започнали да произвеждат този Москвич и старата Волга и ще разберете че са минали мнооого години от войната когато това е стъпило на конвеера. По-запознатите ще се сетят за Москвич 401 който е пълно копие на Опел Олимпия, поточните линии за който са отнесени от руснаците след края на войната в Москва. Така че дори и да е имало Москвичи от каски, то те не са тези за които си мислите.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

и сега има танкове от войната втората де в руските гори телилейски.а в пустинята и от първата.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Я се поинтересувайте кога са започнали да произвеждат този Москвич и старата Волга и ще разберете че са минали мнооого години от войната когато това е стъпило на конвеера. По-запознатите ще се сетят за Москвич 401 който е пълно копие на Опел Олимпия, поточните линии за който са отнесени от руснаците след края на войната в Москва. Така че дори и да е имало Москвичи от каски, то те не са тези за които си мислите.
                Намерих си москвич 407 и не зная от каски или от танкове е, но е факт, че материалът му е несравнимо по-добър от следващите.
                Кола от 1961 е в перфектно състояние с оригинална боя и ... гуми)))
                Единствената гадост е, че е с постояннотоков генератор а искам да е автентичен и не му слагам алтернатор.
                Чистачките се задвижват от разпределителния вал посредством редуктор и гъвкав вал При по-високи обороти хвърля перата и затова те се завинтват Много яка кола. Нищо общо с последвалите я говна на същата марка.
                "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Моля дай снимки.
                  Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

не съм го смимал още, но и това ще стане
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Голяма машина. Ламарините са калайдисани и ако трябва нещо да се прави не я нагрявайте с оксижен. Имах 408 и му сложих точно такъв двигател с изхода за чистачки. Имах идея с жило за километраж там да вържа оборотомер.

ПП Чух, че някакъв чужденец плаща добри пари за такива в оригинално състояние.
                      Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Първоначално публикуван от koko11 Преглед на мнение
                        баси москвича той с двойно бе.само дет няма сила да върви то и аз съм ги чувал тия работи за немските каски.по вероятно да е от тежката техника да са ползвали метала.

А на 412 двигателят е от БМВ. Само че руснакът, който го прекопирал, разместил индигото.

П.П. В двора имам и такъв.

Коментар

Що тогава не е V-образен ?
                          Land Rover Discovery:
                          - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                          Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
                            Що тогава не е V-образен ?
                            Колега, да вземеш да намалиш ракиите
                            Това, че двигателят е наклонен, не го прави нито V, нито боксер, нито звездообразен...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Ха аз си мислих ,че наклонен щот еправен в петък.А за звездообразен може но и едно витло отпред трябва.За ракийте фамилията е такава не съм си я избирал а е и разход да я сменям.Свиква се .

L.R.DISCOVERY-96
                              Незаменими няма Има неповторими.
                              Land Rover Discovery:
                              - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                              Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X