Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Случка с модифициран селски катър...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Случка с модифициран селски катър...

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
    Недей, ще развалиш хубавия аватар
    Оня ден /офф топик/ се случи голям купон в тоя дух!
    Звънят ми мойте " шефе в нашата конюшна се е вмъкнал някакъв откачен кон, със скъсана верига..!"
    Пристигам аз, правя се на Супермен, викам на всички да се разкарат и тръгвам към някакъв модифициран селски катър, целия в мухи и с поглед като на Джордж Буш, викам ей сега те ще те вкарам в час!

Приближавам аз и от около 5 метра, тоя хърбав изрод като направи едн скок към мене, вдигна се на задни крака и като отвори едни зъбища - Петър Стоянов трева да пасе, аз се извъртях, тоя гад ме хвана за ризата със зъби и ме метна на 3 метра като перушинка, дето съм 100 кила!

Като станах, се оказа че целият съм в дрипи, трябваха ми часове и много бира за да анализирам случая, но извода е ясен - от всяка хърба може да очакваш "нечовешка сила"!
    Като влезнах след това в двора на собственика с джипа и в дрипи, оня образ, заяви че е много щастлив че съм оживял, то добичето нещо не било наред, откакто при скопяването нещо объркали упойката, та май не е подействала...

До: Трактор - с пари от еврофондовете?!

Та като стана въпрос за коне в неделя на билото в Рила се разхождаха няколко розови коне. За мен си беше чиста атракция. Не бях виждал до сега.
    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Не е трябвало да го доближаваш без пушка. След като си го видял че гледа като Буш как не усети че е луд като него?

--------------------------------------------------------------------------

Първоначално публикуван от Yordan Kolev Преглед на мнение
      Та като стана въпрос за коне в неделя на билото в Рила се разхождаха няколко розови коне. За мен си беше чиста атракция. Не бях виждал до сега.
      +1
      Вярвам ти. Аз пък съм виждал розово магаре. Без майтап , беше преди доста години , но цвета му беше уникален , и досега го помня.
      Последно редактирано от cveti; 30-04-08, 23:25.

Коментар

До: Трактор - с пари от еврофондовете?!

Егати случая! Досега уж само Бегемота мааше гъби нощем ...

Коментар

До: Случка с модифициран селски катър...

РАДВАЙ СЕ ЧЕ НЕ Е ГЛЕДАЛ КАТО ПУТИН СЕГА НЕМАШЕ ДА СИЖИВ
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X