Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как Каскадьора отиде на плаж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Как Каскадьора отиде на плаж

Ех каскадьор, каскадьор... Одъртя ама не поумня. Едно време ти набутах фитила да си купиш джип, като си мислех, че ще те откажа от тъпите лади и падането по глава с тях, но откривам, че съм създал чудовище. Ех веднъж да си купя и аз джипка....
    "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

SAMURAI кой си ти бре ? Аз накарах Каскадиора да си вземе джип даже аз му го намерих
      Каскадиор как излага кака ти да сте заедно пак ? да не и каза , че диадемата е твоя а ластиците са от времето когато си бил с дълга руса коса
      Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Не съм влизал от 100 месеца и сега гледам, че си подпалил. ХИХИХИ... Аз съм оня с бавния мотор, дето все за джипка си мечтае. ХИХИХИ... Аз само му подхвърлих идеята иначе наистина ти свърши останалата работа. Абе няма да спорим сега. Какво значение има? Важното е, че каскадиора хич не е поумнял и си е все така забавн.
        "Всеки струг - танк! Всеки шлосер - войн! Всеки детайл - бомба в лицето на империализма!"

Коментар

Първоначално публикуван от SAMURAI Преглед на мнение
          Не съм влизал от 100 месеца и сега гледам, че си подпалил. ХИХИХИ... Аз съм оня с бавния мотор, дето все за джипка си мечтае. ХИХИХИ... Аз само му подхвърлих идеята иначе наистина ти свърши останалата работа. Абе няма да спорим сега. Какво значение има? Важното е, че каскадиора хич не е поумнял и си е все така забавн.
          Браво бре ,появи се най накрая. Хайде взимай джипка че без тебе е скучно. Какъв кеф беше като те нападна онзи кръвожаден гущер. Като си спомня още ме наболява стомаха от преяждането
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

ХАХА гущера вярно беше свиреп и агресивен. И не разбрах защо точно мен хареса за обяд. То и вие сте апетитна мръвка, ама той мен си хареса. Сигурно щот съм по-готин. ХАХА. Не съм се отказал от джипка, но нали знаеш... Не ща да взема кво да е, а хубавите машини струват пари. Тя мойта работа стана хем посрад, хем голям, ама карай. Спокойно, ще стане. Колкото до ходене на офроуд, аз съм на линия бе. Мога и с ендурото да идвам. Само че съм малко бавничък и не знам как ще се впиша в темпото на джипките. А и още не трудно преживявам последния път като се въргалях в калта докато Геро ми се смееше от прозореца на джипа. Вътре парното работи, музика свири, а аз влача мотора в калта и студа и псувам до небето. Герчев се отпуснал спокойно, а аз се потя като прасе и в г*за си кал имам. Ех, каква мазна и самодоволна усмивка имаше. Още ме е яд. ХАХАХА... Но може да пробвам пак да покарам с джиповете. Ще взема още някой ендурист, та да не съм сам в нещаститео си. Обаче обещай да не ми се смееш. ХА! Какво ми хрумна. Искаш ли да се сменим? Ти да караш ендуро (ама няма много да падаш), а аз да покарам диското. А? Не щеш нали? Знаех си. Е, поне щ еми носиш багажа. Обади се като решиш да ровиш в ла*ната.
            Последно редактирано от cveti; 14-11-08, 09:20.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X