Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Съвсем нормално се кара. На Зиловете са така, Арзамаската кутия на УАЗа е така. Голема далавера е като затънеш. Първа и задна една срещу друга се е утепало да се разклатиш.
Съвсем нормално се кара. На Зиловете са така, Арзамаската кутия на УАЗа е така. Голема далавера е като затънеш. Първа и задна една срещу друга се е утепало да се разклатиш.
Стефане, не си наблюдателен, виж къде е 5-а и първа
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Аз за Люблина.
На тая по-скоро ІV и V не са си на местата.
Абе кво ти дреме бе, палиш флекса, стържеш тия цифри отгоре да не ти се бъркат в работата и ръгаш докато тръгне. Люблина така го карам. Не мога да науча коя къде е, а и не ми трябва
Ееее,ми така кажи.К'во ни мъчиш тука...Скоростите са така,щото тъпите китайчета са ги объркали още в завода,щото как се обяснява на китаец кое е горе-долу и кое е ляво-дясно.И той го е сглобил някак си и си е написал на китайски,ама ние нали трябва да го прочетем,и преводача като се е одзверил и той,щото то "къщичка с коминче,къщичка без коминче..нататък не се чете вече"...и разбираш ли,от лошия превод е дошло всичко...
Мани, аз си мислех че най-ужасното нещо е Корвет с ръчни скорости и десен волан, ама сега видях че има и по-лошо....
Коментар