Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шумахер от село Жеравна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Шумахер от село Жеравна

Ето на какво станах свидетел през изминалата командировка - на тръгване от село Жеравна пред мен се движеше трактор с ремарке. Три завойя по-нататък го изгубих от поглед и когато излязох на правата видях в далечината огромен облак прах... Когато се приближих видях това:

Сами можете да съдите за скоростта по спирачния път

Освен това шофьорът джогалистанец се измъкна от смазаната кабина само с едно-две охлузвания и без една обувка, а на земята се бяха разпиляли голямо количество касетки на чиито обложки се кипреха различни мургави изпълнители

Тук се вижда колегата който гледа потресен картината

Направо нямам думи
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

До: Шумахер от село Жеравна

Стига бре - тоя определено е с чип тунинг!!
    А сини пръскалки имаше ли?!!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

На този трябва да му отнемат състезаелния лиценз ! quadra ти да не си влязъл в някое трасе без да се усетиш, и да си им развалил състезанието на хората ? Като му гледам спирачният път, отказал му е "ABC"! Абе тези бързи машини, трябва да се карат само по писти !
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Скоростта в случая е наистина интересна тема, защото аз си карах лекичко нагласяйки си GPS-а на следващата точка, и тракторът ме беше откъснал с близо 300 метра Както и да го смятам по-бавно от 80км/ч не е било... после иди и разправяй че тракторите били бавни...
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Виж работните ни трактори колко са бързи, а не ми се мисли ако някой реши да се намеси с някой спортен трактор в Американските серии !
          Р.П.(RFF) 0898677590
          Пътна помощ
          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ъ-хъ. Ясно. Щом опитите с животни са успешни, значи може вече да започваме да работим полека по случая.
            Колко струва такова чудо? Имам няква идея ...))

Коментар

Сигурно много, съвсем новичък и модерен беше...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                Ъ-хъ. Ясно. Щом опитите с животни са успешни, значи може вече да започваме да работим полека по случая.
                Колко струва такова чудо? Имам няква идея ...))
                Да не е строителна и селскостопанска механизация трофи?..

Коментар

Абе тея са много напред с материала, ние не можем да ги бием посмъртно...

Коментар

с тези нископрофилни гуми вижте как се кривят джантите!
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X