Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хаджи Марто

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Хаджи Марто

Днес се почувствах отново като дете от не знам колко си години насам! Бях в "Шоколадова фабрика", "Страната на чудесата" и имението Хю Хефнър на куп, или казано на кратко - в гаражището на близнаците! Вида на толкова много американски осмаци на едно място, леко ме замая в началото и ако не беше Пепи - за малко да хукна към София с един чисто нов Шеви 5,7 (400 к.с. и на горе) на гръб! Уникално лек двигател - двамата с Петър го вдигнахме без никакъв зор! Докато обмислях на ум как да обясня на жената какво съм и донесъл евентуално (двигателя имам предвид), Близнака (Пепи) видимо доволен от изцъкления ми поглед, ми показа и едно би-турбо бижу (пак чисто ново) със скромните 800 и кусур коня (не можах да чуя цялото число, защото мръснишки му бях пуснал ръка на хромираната генерация и му мислех неща които не бих написал тук)! Подкосиха ми се краката! Усетих и началото на ерекция в панталоните ми, което автоматично доказа максимата, че размера има значение и, че колата го компенсира - ходих накуцвайки с десния крак (не можех да го сгъвам в коляното поради разбираеми причини) около 10 минути... За капак - в ъгъла си кротеше и един HEMI 5,7... Докато обмислях дали да си продам някой от органите или да започна да играя на ТОТО по-редовно, пред очите ми минаха една раздатка "Атлас", койловъри за няколко десетки хиляди зелени хартийки (май единия го разпънахме с Пепи и беше към метър и половина), няколко джипа за които бих убил на момента и един алманах в който близнаците грижливо бяха събрали целия български офф роуд от последните петнайсетина години! За десерт Ивайло си отвори лаптопа и пусна няколко клипа с едно нещо дето набира от 0 до 100 км/ч за 2,5 секунди и буквално ти чупи врата и не ти дава да дишаш и малко хамерикански състезания - ей така колкото да ми покаже, че наистина по нашите земи сме много далеч от истината и не моем им се опря на янките дори и на ниво хоби... Идеше ми да плача и да се смея... В главата ми се въртяха най-различни тъпи планове за това как да изкарам едни 30-40 000 долара и да ги похарча с кеф и добре, че един много симпатичен и приятелски настроен питбул се появи от някъде и си заби муцуната в чатала ми - иначе току виж бях отпрашил за Бразилия да си купя няколко куфара... Та така скъпи ми приятели - все едно бях в Ерусалим на хаджилък и вече спокойно можете да ми викате Хаджи Марто! Остава ми малката надежда близнаците да досъберат стария див Черок и да ми дадат едно кръгче, а до тогава ще събирам стотинки за да си превърна Грнада в нещо с което да се гордея...

Поздрави

От: Хаджи Марто

Тази вечер си на хапчета-ясно е! Ако ли не,някоя скоросмъртница,та белким заспиш! Живота бил хубав,а....,ХАДЖИ МАРТО!!
    088пет722пет99
    http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
      Тази вечер си на хапчета-ясно е! Ако ли не,някоя скоросмъртница,та белким заспиш! Живота бил хубав,а....,ХАДЖИ МАРТО!!
      Зае*и..!! За един час видях на куп всичко за което съм мечтал през последните 3 години! Няма ала-бала! Тези момчета определено знаят какво говорят и са си платили за гяволъка до последната стотинка! Огромен респект!

Коментар

То всички които сме минавали оттам реагираме по същият начин
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Като го гледах как подскача около двигателите, джипките и гумите май май доста ракии ще му трябват на Марто

Честито Хаджи Марто!

П.П. Има една тема, за смяна на потребителско име......възползвай се

Коментар

И аз така преди месец се почувствах там като в пещерата на Али Баба. Ивайло ръгаше едни траверси в печката и муабетите се лееха. Докато се усетя и навън се беше стъмнило. След тази среща вече съм сигурен, че познавам най-откачения фен в България, а може би и в Европа. Освен това се поуспокоих за себе си. Въобще не съм тежък случай. Дори май никакъв случай не съм. За разлика от Марто аз не се усетих като хаджия, но за сметка на това се замислям за кръстоносен поход като се позатопли времето
            My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

Айде сега, да си лягате да папкате и да слушкате!

А, к'во да кажа аз примерно ... като познавам Близнаците от поне 6-7 години и ... знам какво правят ...?!?
              Виждате ли сега колко олекват някой писаници тук във форума ....
              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X