Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Факти...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Факти...

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение

Защото представи си на 1000 човека 1% = 10 човека

от тези 10 човека 0,90% са по-малко от 1 човек, тоест в Саудитска Арабия мнооооого малко хора са пияни(там е характерно, че алкохола е забранен и по презумпция не се консумира много)...

Поздрави,
    Обаче не се говореше за насалението на някоя страна, а за населението на планетата:
    "Всяка секунда 1% от населението на земята е мъртвопяно"
    И тогава предположението на Цвети става доста по-вярно от това на Стоян!
    Последно редактирано от Tiger; 27-06-07, 16:58.

Коментар

Първоначално публикуван от Tiger Преглед на мнение
      Обаче не се говореше за насалението на някоя страна, а за населението на планетата:
      "Всяка секунда 1% от населението на земята е мъртвопяно"
      И тогава предположението на Цвети става доста по-вярно от това на Стоян!
      Аз нищо не съм предлагал Къде ме намесихте

Ама да кажа и аз нещо Щом 1% е пияно следователно на всеки 1000 човека 10 са пияни (1%~0.9%). Цветито каза, че 0,90% с в Русия значи почти всички пияни са там, но ако тези 0,90% се изкислят от единия процен пияни излизат по-малко от един човек => е от Саудитска Арабия

Яко се омотах Исках да кажа, че всичко зависи от това тези 0,90% от какво са част
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Така както бълхата е най-скоклива за размера си,мравката (не знам точно кой вид) е най-силното животно на планетата.Ако човекът имаше пропорционална "мравешка" сила,той би могъл да жонглира с петтонни топки.
        Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
        имат право да гласуват на избори.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
          ...В природата единствено човека и делфините правят секс за удоволствие...
          Невярно.
          Повечето примати правят секс за удоволствие.
          Едно време отглеждах гълъби и при някои от тях се забелязва подобно поведение.
          2010 CRF 250 R

Коментар

И още нещо за паяците (признавам,че са ми много симпатични) :
            В тропиците живее един вид хищен паяк,който започва живота си така-всички новоизлюпени паячета са на гърба на майката.В един момент всички малки започват да я ядат и я изяждат без остатък.Това е последната жертва,която майката прави за тях,за да се заредят с протеини,докато уловят първата си плячка-един вид начален старт в живота.
            Съжалявам,ако ви се е сторило гадно,но съм го гледал в научно-популярен филм и е истина.Природа...
            Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
            имат право да гласуват на избори.

Коментар

И още нещо за паяците: паяжината е най здравата нишка на света. Паяжина с дебелина на нишката колкото молив може да спре Джъмбо джет.
              Танки грязи не боятся!

Коментар

Понеже няма как да го препиша, а и ена английски, прикачам файла, където повечето се повтарят с вече публикуваните, но пък има и обяснение откъде идва думата FUCK
                Прикачени файлове
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                  Невярно.
                  Повечето примати правят секс за удоволствие.
                  Едно време отглеждах гълъби и при някои от тях се забелязва подобно поведение.
                  Bonobos and dolphins are the only animals other than humans who engage in sex for pleasure.
                  The scientific name for the Bonobo is Pan paniscus. As their DNA is more than 98% identical to that of Homo sapiens, they are more closely related to Humans than Gorillas. Another study on the similarity of critical DNA sites in human and chimpanzee genes suggests that 99.4 percent are identical. Therefore, scientists reclassified the taxonomy of the Bonobo (and Common Chimpanzee), changing their scientific family name from the family Pongidae of apes to the family Hominidae of humans

Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

И тук ли тези легенди, за разните абревиатури? Не знам кой ги измисля, но явно набират скорост. За сведение - fornication и сега и тогава е значило прелюбодеяние, а дори и идолопоклонничество, така че няма как да е ставало с одобрението на царот, еле пък да са го окачали на табели. Конкретно за такива етимологии, английският е от групата на германските езици и на повечето от тях е нещо близко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X