Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За възрастни...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За възрастни...

На лекция

Професорът:
    - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса".
    Женски глас от първия ред:
    - Простете, професоре, колко?
    - По 12.
    - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред.
    Мъжки глас от последния ред:
    - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави?
    - Разбира се, че за 12 крави.
    - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред.

------------------------------

Джон поканил майка си на вечеря в квартирата си. Показал и всичко - кухня, хол, спалня с две легла. Майка му отдавна се съмнявала в ориентацията на сина си и не била учудена колко красив младеж е съквартиранта на Джон. По време на вечерята те се държали непринудено, но майка му все още не била удовлетворена и подозирала, че има повече от колкото показват на пръв поглед. Подпитала ги и Джон и казал:
    > - Знам какво си мислиш, но те уверявам, че с него сме само приятели!
    > Минала седмица след това и двамата се заприказвали:
    > - Джон, знаеш ли, че се чудя ... от както майка ти ни гостува ми се струва, че изчезна единия сребърен нож от комплекта, който ти подарих.
    > - Малко вероятно е мама да го е взела, но ще и пиша.
    > В типичен британски стил Джон оформил: "Скъпа мамо, не искам да кажа, че си взела един нож от нашата кухня, но не искам да кажа и, че не си взела един нож от нашата кухня. Факт е обаче, че един сребърен нож липсва от там." В отговор на това получил: "Скъпи Джон, не искам да кажа, че спиш с него, но не искам да кажа и, че не спиш с него. Факт е обаче, че ако съквартиранта ти си лягаше в собственото си легло, щеше вече да е намерил сребърния нож. С любов: Мама"

-----------------------------

Първа брачна нощ. Луда любов, разхвърляни дрехи, нажежен въздух. Към 4 сутринта младоженеца казва:
    - Мила, ще ми подадеш ли чаша вода!
    От хола свекървата се обажда:
    - Петьо, както си са запотил, остава и студена вода да ми пиеш сега!

-----------------------------

В 17659-то СОУ бил въведен час по Сексология за учениците от най-горните класове.Директорката била скептично настроена към поредния експеримент с учениците от страна на министерството,но нямало какво да направи.За преподавател по новия предмет бил назначен млад мъж...
    В краят на първия срок директорката се престрашила да влезе в час,за да види точно какви теми се изучават и ... пред черната дъска стоял преподавателя по Сексология чисто гол и при това с ерекция!!!Директорката щяла да припадне:
    -Господин учителю,не мога да повярвам...
    -Госпожо Директор,това е час по Сексология и е нормално да запознавая учениците и най-вече ученичките,с мъжкото тяло.
    Примирила се директорката,казала си,че времената доста са се променили и че тя явно не в час.След два месеца обаче пак й станало любопитно и изненадващо влязла 10 мин преди края на часа.Пред учениците стояла гола жена.Директорката направо изпаднала в истерия,но получила от учителя подобен отговор като предния път:
    -Това е час по Сексология!Запознавам аудиторията с женското тяло.
    И този път директорката го преглътнала някакси,решила,че може би не трябва да е толкова консервативна.Така всичко си вървяло нормално няколко месеца.Един ден обаче директорката както си вървяла по коридорите,чула,че от кабинета по Сексология се разнасят стенания,възклицания и т.н. Госпожата била силно обезпокоена и веднага нахълтала в стаята.Най-големите й страхове се оказали истина - това приличало на някаква оргия. Момчетата били напънали момичетата на задна прашка.Само една двойка на последния чин била в поза 69.Имало и някакво момче зад вратата,което ръкоблудствало...Учителят веднага се запътил към директорката:
    -Госпожо,моля ви да напуснете.Учениците имат класна работа. Темата е "Задна прашка".
    -Ъъъ,а тези двамата на последния чин какво правят?
    -Тези двамата ги хванах да "преписват" и им казах да развият друг въпрос.
    -Ами момчето зад вратата?
    -Този младеж,номер 7-ми,системно не ми влизаше в часовете и му казах да "пише" каквото знае...

-------------------------------

VW Touareg V10, 5000cc

До: За възрастни...

Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:

Събота вечер . Мъжът ми се държи странно .

Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеше , той мълчеше през цялото време. Предложихмо да се приберем на по-тихо местенце за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Kаза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към вкъщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира. Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя. След десет минути, той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз. Убедена съм, че си има друга ! Моят живот е катастрофа.

СРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :

Събота вечер. Днес ЦСКА загуби , за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
      VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

хахах
        Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
        A2 (+)

Коментар

Какво ли щее в дневника на мьж ,не гледащ ма4ове?
          Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
            Ами не ми остава време да пиша дневници...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              Това е ...~!
              Приятели не се печелят - губят се завинаги.
              УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
              Времето е ценно, само ако не бързаш.
              0889623098

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                Мразя днесниците точно толкова, колкото и мачовете

Вицовете са super
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнение
                  Цитирам дословно:
                  ''Днес на разходката скъсах полуоска.....ми така е - ако имах лебедка нямаше да буксувам толкова. Освен с парите дето ги събрах за подарък на жената да си взема една лебедка , че ми е по спешно''
                  Последно редактирано от superMAX; 14-06-07, 19:54.

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                    Цитирам дословно:
                    ''Днес на разходката скъсах полуоска.....ми така е - ако имах лебедка нямаше да боксувам толкова. Освен с парите дето ги събрах за подарък на жената да си взема една лебедка , че ми е по спешно''
                    ТОВА МЕ КЕФИ
                    Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
                      Цитирам дословно:
                      ''Днес на разходката скъсах полуоска.....ми така е - ако имах лебедка нямаше да буксувам толкова. Освен с парите дето ги събрах за подарък на жената да си взема една лебедка , че ми е по спешно''
                      някой от форума преди време разправяше, че за р.д. на жена си и подарил лебедка... но защото тя нямала какво да я прави той си я монтирал на джипа

с един изстрел 2 заека, тя ще е една от многото малко, които могат да се похвалят, че си имат лебедка, а и ти ще си я ползваш
                      LZ1RED

Коментар

http://www.dodconsult.com/temp/vtm.wmv

VW Touareg V10, 5000cc

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X