Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Е това ще ви хареса за Голфаджиите :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

абсолютно прав си колега,но ме изкара извънрелси твърдението,че голфа било диагноза и поставянето на всички с голф под един знаменател-просто се почувствах длъжен и аз да обидя някого
    айде със здраве и без лоши чувства

Коментар

Това няма начин да не се хареса на голфаджийте:
      Цитат от вестник " 24 часа": "Участник с VW Golf 2 постави нов рекорд в гонките на пистата край Божурище. Тунингованият модел измина разстоянието от четвърт миля (402,33 м) за 11,53 сек. Голфът с мощност над 500 к.с. победи на финала в клас "Ц" Audi RS. Следващото състезание по драг рейсинг е през октомври."
      Срам за Ауди.

Коментар

НАЙ-СТРАШНОТО ЖИВОТНО НА ПЪТЯ - GOLF С ДОБРИЧКА РЕГИСТРАЦИЯ!
        PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
        КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
        0899187766

Коментар

Имаше някъде снимка на един Моня, ама не я намерих, трябва да е в някой друг тунинг. Ето пример за удачен вътрешен, това е същия Моня:

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar
            Поуката от приказката мили деца е: ако искате ЯКО УСКОРЕНИЕ - ами карайте мотор - много по евтино излиза

Хубави думи за ушите ми...тоест за очите ми Лошото е, че не всички тиинове харесват моторите Тоест харесват ги...ама харесват само богати батковци на CBR-ки(нямам нищо против шосейкаджиите и там има много точни пичове)А за ендуро и крос нашите просто не са чували Плачевна е работата

Коментар

НАЙ-СТРАШНОТО ЖИВОТНО НА ПЪТЯ - GOLF С ДОБРИЧКА РЕГИСТРАЦИЯ!
              видиш ли "тунингован голф" бягай надалеч независимо каква му е регистрацията

Хубави думи за ушите ми...тоест за очите ми Лошото е, че не всички тиинове харесват моторите Тоест харесват ги...ама харесват само богати батковци на CBR-ки(нямам нищо против шосейкаджиите и там има много точни пичове)А за ендуро и крос нашите просто не са чували Плачевна е работата
              Няма нищо по яко от мотора
              аз карам "шосеен" мотор (Yamaha Fj 1100)
              май почвам да се замислям и за едно мънечко ендуро

Коментар

аз карам "шосеен" мотор (Yamaha Fj 1100)
                май почвам да се замислям и за едно мънечко ендуро
                Т'ва е истината, няма унивесален мотор. Трябва да си имаш един за шосето и един за гората...
                LZ1RED

Коментар

мдааа
                  има нещо такова....

Коментар

и една лека кола и нещо 4х4 защото зимата с мотора е гадно
                    drive alive

Коментар

Моня, заден полупрофил:

Коментар

mani, nay dobre ne pokazvay polu predniya, polu desen polu profil, che toku vizh sam polu umryal ot polu smyah. kakav li agregat go zadvizhva toya dzver

sorry za lat., no kir. se bugna neshto , ey sa pochvam remonta
                        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Те тия си имат даже състезание по такова)) Кой колко повече "тунинг" е накачил)) Ама не са само ФВ, всякакви са. И се нареждат на цяло поле, има съдии, комисия, публика, кучета с изкривени гръбнаци - падат от собствените си медали ... Сигурно е някъв фестивал на кича, не знам, виждал съм само отделни снимки. А дали после колите могат да вървят не знам, макар че въпросния Моня са го забелязвали да се тътри нанякъде.
                          Имаше го някъде и полуотпред, тука из форума, ама не го намерих

Коментар

Кво VW? Това като го гледам е КамАЗ Ока с арматурно табло от Жигули.

Който автомобилист тръгне да се дърпа с мотор е тъпак, а моторджията кво му се връзва не знам...

Моята шосейка без да е нищо особено, в опитни ръце прави 200 за 8-9 сек, ама аз далеч не съм пробвал, щото ми е за кеф, а не за трепане.

Единствено се престрашавам да го избримча, като видя голямо нагорнище, по което колите пуфтят. Тогава дърпа повече отколкото 90% от тях на равно.

Могат да се сравняват единствено машини със сходни специфични мощности, но не виждам какво ще се постигне с това.

Новопридобитото ми ендурце е 5 пъти по-слабо от шосейката, но това изобщо не намалява кефа.

Коментар

Бе човече, влез в стила! На кой му пука ква е колата, важното е да има ТУНИНГ! Ейййй, не цените душевните движения ...(((
                              Винаги съм смятал Голфа за хубава кола, от времето когато карах една от трите в цялата държава А голфаджийчетата за идиотчета, пак приблизително от това време, ама това е друга история ...))

Коментар

Първоначално публикуван от Obersturmbahnfuehrer
                                Кво VW? Това като го гледам е КамАЗ Ока с арматурно табло от Жигули.

Който автомобилист тръгне да се дърпа с мотор е тъпак, а моторджията кво му се връзва не знам...

Моята шосейка без да е нищо особено, в опитни ръце прави 200 за 8-9 сек, ама аз далеч не съм пробвал, щото ми е за кеф, а не за трепане.

.
                                ма тука говориме за тунинг бе човек ,с главно "Т", не видиш ли кви са екстри, кви са чудесии. твойта,мойта шосейка...това е за друг форум
                                Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                                http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                                http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X