Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Най-мъжественото готвене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Най-мъжественото готвене

Има едни типове от Швеция, които правят клипчета с изключително "мъжествено" готвене, а реших, че нашият форум е мястото, където ще бъдат оценени достойно Малко се зачудих дали да не ги пусна в "Гозби, рецепти и ястия", но реших да не развалям идилията, витаеща там

Надявам се да дадете шанс на клипчетата, ще пусна 3, пък ако ви харесат - ще бъда повече от доволна, че съм ви докарала няколко минути забавление

П.П.: Няма нужда да разбирате шведски или английски, за да се изкефите на "похвата" на "готвача" Най-яката част е, че колкото и магарии да прави, крайният резултат е доста приличен

От: Най-мъжественото готвене

Тоя спорт редовно го практикувахме с приятели, докато живеех сам.
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Другото име на това готвене и Белтъчно-зверски пристъп
      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Много се смях
        А и виждам, че са доста популярни в youtube.
        Само си представям ако така готвя пред някоя мадама на коя минута ще избяга

Благодаря за споделянето.
        .

Коментар

Тежка психиатрия...

Това наистина ли минава за смешно?

Коментар

Колежке,откъде ги намери,тези идиоти.?

Коментар

Първоначално публикуван от Румбата Преглед на мнение
              Тежка психиатрия...

Това наистина ли минава за смешно?
              По скоро превземки..., но в никакъв случай мъжествено.

Коментар

За тях може да минава за мъжествено, но за мене си е идиотско.
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Като изключим поведението и методите на готвене на главния герой,
                  тая последната рецепта доста ми допадна и мисля да я опитам
                  Поздрави
                  "Bis dat qui cito dat"

Коментар

И за мен са идиоти.
                    По-скоро някакви решили да станат известни в нета, и като не могли да измислят нещо добро-давай каквото ни дойде наум, и изглежда по-различно от общоприетото.

Вики, онова за миниатюрните влакчета, макар и безсмислено говори много по-добре за автора си отколкото тези "мъже"...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Абе, като изключим лигавщините, си е хиперболизиран вариан на мъжкото готвене.
                      Аз като готвя, заемам де що има плот и маса в трапезарията и сумарно 4-5те квадрата такава площ не ми стигат.
                      От 10 кила продукти правя има-нема 4-5 порции, използвайки целия арсенал от съдове.
                      О899 2б2 1З2

Коментар

Зрителите винаги са раздвоени в мнението си за тях Както казах в първата си публикация по темата - ако съм успяла да ви донеса няколко минути забавление, се радвам. Ако не - другия път

А и в текста съм написала "мъжествено" в кавички, но ако го напиша така и в заглавието, ще решите, че съм ви дала... хм... хомосексуалисти

И все пак да отбележа - благодаря, че сте обърнали внимание

Коментар

Само как реже картофите

Коментар

Първоначално публикуван от Виктория Викторова Преглед на мнение
                            Зрителите винаги са раздвоени в мнението си за тях Както казах в първата си публикация по темата - ако съм успяла да ви донеса няколко минути забавление, се радвам. Ако не - другия път

А и в текста съм написала "мъжествено" в кавички, но ако го напиша така и в заглавието, ще решите, че съм ви дала... хм... хомосексуалисти

И все пак да отбележа - благодаря, че сте обърнали внимание
                            Хаха, не им забелязвай, понякога не внимават какво четат, а и си обичат да поспорят. Аз пък понеже съм внимателен видях кавичките и доста се посмях особено като мачкаше каймата с главата си и си сложи грим с нарязания лук.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                              Колежке,откъде ги намери,тези идиоти.?
                              Пълни идиоти, но понеже темата е "с кавички" - приема се
                              За мен готвенето и последващата консумация като удоволствие е "фифти-фифти".
                              А когато се подготвя бърз "неформален" банкет и имам "асистентки" - повече от фифти.
                              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X