Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Невероятно!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Невероятно!

в сряда си загубих GSM на Пампорово /както знаете, доста сняг се изсипа там последните дни/...
    на следващия ден ходих да го търся на паркинга до лифта, защото предположих, че там е изпаднал, но естествено не открих нищо...
    тъкмо се обадих в МТел да ми забранят "изходяща линия" и баща ми се обади, че телефона е намерен - да си звънна за да се срещнем с човека и да си го взема...

и какво се оказа... тракториста, като чистил 30см-овия пресен сняг навалял през нощта, забелязал нещо най-отгоре на снега по греблото... моя тел. изчакал малко да се размръзне апарата от нощта на открито и звъннал на последния номер, който ме е търсил...

А казват да не вярваме в чудеса!
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Тракториста е най-добрият приятел на джипера!

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
      Тракториста е най-добрият приятел на джипера!
      аз както обикновено се справих без трактор, въпреки снега... само като се разхождахме до х. Студенец се изложих на края, но вината не беше на машината:

преди да заминеме "предвидливо" качих Н/Т гуми /за асфалт/ и се кефих по магистралата колко тихо и меко вози...

колата си катереше добре, въпреки сериозния наклон и абсолютно белия сняг, но точно накрая ми изкочиха 2 скиорчета англичанчета и се наложи да спра да ги изчакам... след това естествено не успях да потегля, свлякох се настрани в по-дълбок неутъпкан сняг и реших да се върна... две момчета даоха по едно рамо, обърнах на място /задницата подпрях в планина от сняг, включих задна и с пълен десен и пълна газ го "врътнах" надолу/

иначе на равното с 10-15см полуотъпкан сняг си вървеше добре, само дето доста се носеше настрани, заради "пистовите" гуми... в същото време леките коли без вериги почти не можеха да се движат...
      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

А, разгеле. Ей затова всяка нощ сънувам вериги, ама няма.
        Оня ден пак говорих с Ниванди, няма как да ги изнася. Кажете камиони които се връщат от Москва, той ще им натовари колкото и каквито искаме, с документи, обаче човека няма сили да се пребори с износа, митници там, и каквото друго трябва.

Коментар

чак пък вериги... ако бях се върнал до долу /към 100-150м/ и с малко засилка... но така или иначе горе нямаше къде да се паркира...

а то отстрани снега беше толкова дълбок /при това сравнително утъпкан - може да се ходи/, че директно можеше да си легне по корем след втория оборот на колелата...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X