Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КОЙ КАКВО ДЪРПА С ЛЕБЕТКАТА СИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КОЙ КАКВО ДЪРПА С ЛЕБЕТКАТА СИ

ние преди години имахме варшава с перкинз мотор.и майка на един паркинг блъсна три коли една странично и две истика с муцуната на колата.татко не посмял да се обади данеби да обърка педалите и да натисне гаста. вече мама никога не кара

Коментар

Здравейте,

В този ред на факти - аз на мама, въпреки, че има книжка от повече от 30 години и велосипед не давам да "пилотира" тя с микровълновата не умее да се справя а камо ли в някоя "сложна" ситуация като педали скорости мигачи, а къде па и каране назад )

Жената като кара назад и се концентрира в оборотомера и явно под хипноза направлява...

Като я попитах добре де мило, как виждаш къде колата отива като караш назад - и тя, ами не виждам то и без това не се вижда добре, ами огледалата викам за какво са, еее аре деее много сложно ))

Та засега успява , само дето вчера ме повика от работа да и искарам колата щото не излизала, от пред имаше 1 метър и отзад поне 1,5 метра , но според нея ужасно са я били притиснали ))

Много поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Та засега успява , само дето вчера ме повика от работа да и искарам колата щото не излизала, от пред имаше 1 метър и отзад поне 1,5 метра , но според нея ужасно са я били притиснали ))

Еех , какво да ги правиш - жени... С тях зле , ама без тях по-зле...

Коментар

събота вадих довлякано от водата дърво беше спряло на любимото ми място на дунавамалко трудно беше със закачането само
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от meha1971 Преглед на мнение
            събота вадих довлякано от водата дърво беше спряло на любимото ми място на дунавамалко трудно беше със закачането само
            А бе човек какво правиш ти? Все ти се случват такива едни интересни работи да вадиш - я дърво от Дунава , я крава затънала в блато! Май животът ти никак не е скучен! Я кажи за риба ли ходи на Дунава и ако да , какво хвана?

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
              А бе човек какво правиш ти? Все ти се случват такива едни интересни работи да вадиш - я дърво от Дунава , я крава затънала в блато! Май животът ти никак не е скучен! Я кажи за риба ли ходи на Дунава и ако да , какво хвана?
              за два дена почти нищо 1 сомче към кило и полвина 2 шаранчета 3 таранки просто в момента дунава не дава риба пиша за района около тутракан оделно и местата много се се развалили
              ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X