Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Относно мозъка.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Относно мозъка.

    Устройство и начин на работа на мъжкия мозък

    Мъжкият мозък се състои от централен процесор, регистриращо устройство и следните функционални елементи:

    1.Датчици “Гладен съм” и “Жаден съм”. Винаги са в работно положение. Не е известен начин за деактивирането им.

    2.Датчик “Искам секс”. Основен градивен елемент на информационната система. С годините прегаря. Има три нива на изходния сигнал:
    - искам
    - искам, та се не трае
    - тук и сега
    При преминаване над трета степен се включва аварийна оповестителна система и при липса на подходящ обект – млада надарена мацка тип “Цялата съм твоя” решаващото устройство на централния процесор извежда съобщение:
    Превключи на режим “Сам Шепърд”

    3.Датчик на нивото на насищане с алкохол. В много случаи не работи или е умишлено повреден.

    4.Център за определяне на вида бира. Комбинира се с устройство за откриване на сродни души. Позволява намирането на приятели по чашка и / или бутилка. Отстранява неприятното положение “Къркам си тихо и спокойно”. Поради повредите на датчика от точка 3, устройството за сродни души често води до принудително прибиваване в изтрезвителя.

    5.Автопилот до дома. Комбиниран със прибор за глобално търсене и локализиране на тъщи, съпруги и приятелки. Извежда алтернативни маршрути позволяващи избягването на гореспоменатите препятствия.

    6.Център за възприемане и анализиране на аудиовъздействия. Входни характеристики:
    - некомпресирана музика, 16 бита и нагоре, 44 килохерца, стерео и усилена
    - звук от наливане на алкохол в чаша

    7.Генератор на отговори на въпроса: “Къде ходиш бе, хаймана???”. С времето от примитивно устройство се превръща във високоинтелигентен прибор с изострена логика.

    8. Генератор на воля за занимание със спорт. Често дефектира и показва откази на база алкохолни въздействия.

    9.Високомощен заглушител за съвест.

    10.Регистри за временно съхраняване на данни за резултати от спортни събития.

    11.Регистри за постоянно съхраняване на данни от срещите тип “Едно на крак и всичко друго в леглото”.

    12.Аритметично – логическо решаващо устройство за вземане на стратегически решения. По подразбиране се извежда следния отговор: “Майната му на всичко... Дай още две бири!”.

    13.Далекомер “Самка”. В реално време разчита ТТ – данни принадлежащи на наблюдавания обект от женски пол на базата на визуалните датчици. Най – съвършените модели позволяват да се получи крайно решение от типа: “Ще ми пусне / няма да ми пусне”. Действа в комбинация с точка 9.

    14.Малък и бавен, много разнебитен носител на съвест. Има противен речеви синтезатор и не ти дава да спиш нощем. Неутрализира се с точка 9.

    15. Блок за автоматичен отговор: “Скъпа, дай да го обсъдим по – късно.”

    16.Имитатор на бурна дейност. През работно време действа с пълна мощност.

    17.Блокове за повторение – искам пари, искам нова кола, нов CD – плеър и др. В случай на повреждане на хардуера от страна на съпругата / приятелката функциите се поемат софтуерно от централния процесор. В резултат на това се получава препълване на регистър “Добро момче” и се генерира решение за наказание на виновните.

    18.Стопкран – блокировка “Чужда жена”. В някои случаи е вандалски повреден от собственика с отвертка. Повредите в устройството може да се дължат и на действия извършени в точка 17.

    19.Симулатор “Домашен майстор”. В редица случаи е ъпгрейднат до версия “При съседката”.

    20.Черна кутия “Душа”. В много случаи достъпът е разрешен само за ограничен кръг приятели и две – три любовници. В някои случаи липсва. Оставена е на рафта в гаража още в пубертета.

    21.Неонова реклама с надпис “Интелект”. Рядко свети.

    22.Анализатор на ландшафта. При махмурлук и особено в понеделник сутрин дава отвратителна картина. Регистрирани са полети на зелени кучета и розови слончета. Пише неприлични надписи по небето.

    23.Таймер обединен с решаващо устройство. Много усъвършенстван през поколенията. Пример за програмиране:
    - Оперативни данни: петък, около 17:30
    - Проблем за решаване: “Да се прибирам ли?”
    - Отговор на решаващото устройство: “По – добре пийни една – две бири!”

    24.Лазерен далекомер – целеуказател на питейни заведения действащ в комбинация с визуалните датчици. Основна мишена от тип “Стриптийз – бар”. При отсъствие на такъв се приема решение за търсене и локализация на вторични цели от тип “Каквото и да е, само да не съм в къщи”.

    25.Блок – памет комбиниран с органайзер. Паметта позволява запис на важни дати за спортни или ловни мероприятия. В органайзера са въведени ограничители забраняващи вкарването в паметта на дати свързани с рожденни дни и годишнини на съпругата / приятелката и тъщата.

    26.Блок за свързване с оповестителна инсталация от тип “Секретарка” за събития свързани с точка 25. Много често оповестяването се извършва от аварийна система “Колежка / Колега”.
    Забележка: Блокът винаги съществува, но в голяма част от случаите няма връзка с оповестяващата система ( липсва такава ). Ситуацията се създава поради неблагоприятна комбинация от фактори в младостта попречили на заемането на пост в близост до подобен тип системи.

    27.Спасително устройство генериращо лъжливи цели – оправдания за напускане на домашната база. В резултат от регистриращото устройство се губят няколко часа ( в някои случаи – дни ) и се налага включване на устройството от точка 7.

    28.Софтуер за забавления “С приятели на риба / лов / кръчма / мач и др”. В младостта е с висш приоритет за достъп. След няколко години семеен живот е коварно подменен с пиратската програма “С жената на пазар / на гости при майка й”. Оригиналното на пиратския софтуер е, че създава собствен “Троянски кон”, с който подменя наличната информация и променя приоритетите. Няма антивирусна програма.



    P.S. Горното е лично творчество в по-голямата си част.
    "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

    2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X