Аз си мислех,че само с лада нива правят извращения,но това вече е прекалено.Вижте някакъв болен какво е сътворил.От познанията ми,който не са кой знае колко си мисля,че това е едно голямо недоразомение.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Руснаците нямат граница.
Свий
X
-
От: Руснаците нямата граница.
Що да е извращение?Добре си изглежда.Само дето не видях някакви чудеса от проходимост и преодоляване на наклони.
МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
-
Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеЗа чий му е резервната гума върху 5-тата врата
За пред КАТ (то не че другите не са за пред кафето де)...Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
От: Руснаците нямат граница.
Не обиждай болните
просто не си пият хаповете.Ако знаеш в момента какво се твори в Пловдив щИ падне шапката ако носиш такава.
Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Ми сподели де, що така с недомлъвки.Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеНе обиждай болните
просто не си пият хаповете.Ако знаеш в момента какво се твори в Пловдив щИ падне шапката ако носиш такава.
Коментар
-
Ей, момци не се заяждайте с техниката на руснаците,защото тия умници и с такава техника ходят в космоса. В момента правя един мелез с такава техника и като го гледам какви чудеса са сметнали на предавателните числа,ще има още доста да ги гонят големите фирми като хамър , роувъри, тойота и други.Момчетата са си много добре те не наблягат на такива джипове дето да ходят на кафе само с тях, а да ги карат и то доста мъжки.А не да викат ,че ще се счупи нещо или одраска боята на джипа.Не ,че имам против другите марки джипове ,но руснаците не са за подценяване.
Коментар
-
На Пловдивчани пожелавам,да го докарат,като това.
Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
http://vbox7.com/play:9da8c723c9 Колега не ,че се заяждам ,но като си направиш един такъв руски джип,тогава може да говориш за проходимостта.Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеЩо да е извращение?Добре си изглежда.Само дето не видях някакви чудеса от проходимост и преодоляване на наклони.
Коментар
-
Урал? Къде точно?Първоначално публикуван от ssspeed Преглед на мнениеМи кръстоска м/у Газ ,Урал и Нисан.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Днес.

Коментар