Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как се краде стоп

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    Re: Как се краде стоп

    повреди - да, но липсващи части като стопове и гуми/джанти, не съм чувал да плащат застрахователите... да не говорим, че с парите за застраховката спокойно ще си купиш откраднатите части...
    мечтая си за момента, когато каското ще бъде лукс и изключение, а не нещо задължително /ако не искаш да ти откраднат колата/...
    За съжаление не виждам как мутрите ще позволят да се спрат автокражбите... и да си отрежат клона, на който седят...
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

    Коментар


    • #17
      Re: Как се краде стоп

      Първоначално публикуван от tutin Преглед на мнение
      Хехе, не знам до колко това е вярно.. Нали номерата няма да съответсват на документите и пр. Значи едно време, когато си бяха СИК и ВИС може и да е станало такова нещо, но сега се съмнявам.

      Аз досега съм като цяло доволен от застрахователите си. Да чукна на дърво не са ми крали нищо, та не знам, иначе разни простащини като дране с ключ та дори и собствен damage като оставяне на броня в невидяна кашпа - все си е било ок.
      Да това е историйка от нетолкова далечното ни минало! От тогава насам нещата се попромениха, и дано още повече да се променят! А "героите" от тази историйка си застраховат и днес, само че имената на фирмите са други! Та и днес има застрахователи, които трудничко плащат, но пък от тях не се краде (може би защото са дупе и гащи с тия дето крадът), а има и застрахователи, от които си се краде ,но пък те си плащат безпроблемно! Така че ако аз трябва да застраховам нещо, бих избрал вторите, просто защото по никакъв начин не желая да ставам спонсор на бригадите от мутри и крадци, криещи се в сянката на първите!
      "Do not correct a fool, for he will hate you;
      Correct a wise man, for he will appreciate you."

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X