Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този за малко да сгази момичето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Този за малко да сгази момичето

За малко да сгази момичето!?!

http://smotri.com/video/view/?id=v18873835e96
    LZ1ZAH

От: Този за малко да сгази момичето

Всъщност доста добра илюстрация какво става на всички без исключения моторизирани прояви, дали при нас, дали в чужбинско, дали с мотори, АТВ-та или джипове. Винаги ще се намери магаре, без значение мъжко или женско, едно или две, което що со нАвре в трасето с риск за своя живот и този на състезатели.....

Тъй наименуванието на темата би трябвало да бъде: Скивай тая оффца кви върши в трасето..... Или: Заблеяните девойчета замалко да осакатят състезател по ендуро......
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Подкрепям Злой!
      Ако бях на мястото на ендуриста, след като се уверя, че шматката е ок, сигуно щях да й метна един бой (но кавга със сигурност щеше да отнесе)
      Hristo Draganov
      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Това от клипчето не е ли една обикновена ливада?
        Прилича на самоделно трасе.
        Ако е така (а то е така) и аз съм на мястото на момичето не се знае за кои ще е боя
        Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Факт... офтсътъ нямаше място там. Мотора е нещо, което при тази скорост (по принцип се навива газта, когато докоснеш попивката) и инерция лесно може да изхвърчи навсякъде. Освен всичко краката ти са от двете му страни, ако не разбираш за какво говоря... А байкъра с нищо не е виновен, че овце има навсякъде.

P.S. Калине нямам идея дали е обикновенна ливада, но когато чуеш рев на мотоциклет не трябва много ум да се разкараш от браздите, нали?
          P.S.2 В страни от всичко - браздите освен това не са и най-приятното място за разходка... Лично аз, когато съм пеш предпочитам меката трева, а не праха и камънака...
          Последно редактирано от господин никой; 18-10-11, 15:43. Причина: P.S. добавка / P.S.2 добавка

Коментар

Първоначално публикуван от kalin09 Преглед на мнение
            Това от клипчето не е ли една обикновена ливада?
            Прилича на самоделно трасе.
            Ако е така (а то е така) и аз съм на мястото на момичето не се знае за кои ще е боя
            Да, вероятно е самоделно трасе, но се пита в задачата - хич ли нямаш сиво вещество, че стоиш баш на трасето, и това при положение, че чуваш, че нещо идва ... Както и да е, дано не се случва на никой!

Писали сме едновременно.
            Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
              Да, вероятно е самоделно трасе, но се пита в задачата - хич ли нямаш сиво вещество, че стоиш баш на трасето, и това при положение, че чуваш, че нещо идва ... Както и да е, дано не се случва на никой!

Писали сме едновременно.
              Ако си глух и много глупав е нормално ! Или освен ако не уринираш клекнал !
              По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Мен повече ме впечатли този клип
                http://smotri.com/video/view/?id=v10712830155

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                  Мен повече ме впечатли този клип
                  http://smotri.com/video/view/?id=v10712830155
                  Е, то това си е закономерно така да се каже
                  Hristo Draganov

Коментар

Най-добре да се забранят разходките в планината,щото малоумника решил да се прави на каскадьор.Видно е че не е състезание(липсва публика,съдии и т.н.).С това не искам да обидя никого,ясно е,че не всички байкъри са с избягала центровка

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
                      Най-добре да се забранят разходките в планината,щото малоумника решил да се прави на каскадьор.Видно е че не е състезание(липсва публика,съдии и т.н.).С това не искам да обидя никого,ясно е,че не всички байкъри са с избягала центровка
                      Ама то това може да се случи и на ливадата зад вас - това значи ли, че въобще хората не трябва да излизат навън, било пеша, с мотори и т.н.?
                      Не си прав.
                      Hristo Draganov

Коментар

Първоначално публикуван от arni68 Преглед на мнение
                        щото малоумника решил да се прави на каскадьор.Видно е че не е състезание(липсва публика,съдии и т.н.).

Никога не си чул за спортни прояви без съдии и публика? Аз ще те открехна - казва се тренировка.
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от HD Преглед на мнение
                          Ама то това може да се случи и на ливадата зад вас - това значи ли, че въобще хората не трябва да излизат навън, било пеша, с мотори и т.н.?
                          Не си прав.
                          Аз затова казах,че не слагам всички в един кюп.Този се приземява на поляната без никаква видимост,пък аз съм бил свидетел как ендуристи и атевисти профучават с 60км/ч покрай деца на едно огледало разстояние по горски пътища.Същите екстремисти ги има и в града де.Та ситуациите до колкото е възможно трябва да се предвиждат,а не да се предизвикват.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            Никога не си чул за спортни прояви без съдии и публика? Аз ще те открехна - казва се тренировка.
                            А ти да си чул за обезопасяване на района.Тренировките не трябва ли да са регламентирани?Като си тренираш самосиндикално си носиш отговорността.Дай тогава и военните да правят стрелби без да отцепват.

Коментар

"А ти да си чул за обезопасяване на района.Тренировките не трябва ли да са регламентирани?Като си тренираш самосиндикално си носиш отговорността.Дай тогава и военните да правят стрелби без да отцепват."

+1
                              Нищо против спортните прояви, НО трябва да има ПРАВИЛА
                              Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
                              0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X