Днес решихме да се покаляме за един час и на едно коварно място където ни се наложи да поспрем се натъкнахме на това!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Плъх привличан от offroad
Свий
X
-
Re: Плъх привличан от offroad
Сгазили сте къщичката на горкия вредител... Аз ако бях на негово място да съм прегризал спирачното маркуче...Ама той нали е тъп плъх и не е е сетил...ето затова ние сме на върха на хранителната пирамидаВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
Най-странното беше,че през цялото време го ръчках с една клечка и той не се поместваше,даже ми се буташе,доста странно "мишленце",аз през цялото време докато мажете копаеха и се мъчеха да измъкнат джипкато си приказвах и си играех с него......по едно време го оставих и те серазвикаха,че имало кръв по джантата,че май се е размазало горкото животинче....за рпадост само се базикаха,то още си стоеше там и ме гледаше странно.........Семеиство Прокопиеви......БеДсТвИе ТЕАМ!!!!Правим и невъзможното!:twisted:
Коментар
-
Трябвало е после да го почерпите-плъха. Щом е останал там до последно, значи ви е подсказвал, че няма да потънете повече. И... наистина гледа странно
.
Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар