Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плъх привличан от offroad

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Плъх привличан от offroad

Днес решихме да се покаляме за един час и на едно коварно място където ни се наложи да поспрем се натъкнахме на това!!!
    Прикачени файлове
    Mercedes G-Wagen - It's not a JEEP... You wouldn't understand...

[img]http://www.danasoft.com/sig/.jpg[/img]!

Re: Плъх привличан от offroad

Сгазили сте къщичката на горкия вредител... Аз ако бях на негово място да съм прегризал спирачното маркуче...Ама той нали е тъп плъх и не е е сетил...ето затова ние сме на върха на хранителната пирамида
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ама той нали е тъп плъх и не е е сетил...
      Той щото е американски сигурно , затуй е тъп...

Коментар

Най-странното беше,че през цялото време го ръчках с една клечка и той не се поместваше,даже ми се буташе,доста странно "мишленце",аз през цялото време докато мажете копаеха и се мъчеха да измъкнат джипкато си приказвах и си играех с него......по едно време го оставих и те серазвикаха,че имало кръв по джантата,че май се е размазало горкото животинче....за рпадост само се базикаха,то още си стоеше там и ме гледаше странно.........
        Семеиство Прокопиеви......БеДсТвИе ТЕАМ!!!!Правим и невъзможното!:twisted:

Коментар

Трябвало е после да го почерпите-плъха. Щом е останал там до последно, значи ви е подсказвал, че няма да потънете повече. И... наистина гледа странно.
          Приятели не се печелят - губят се завинаги.
          УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
          Времето е ценно, само ако не бързаш.
          0889623098

Коментар

Аз доста се втурачвах докато го видя това мишле ама е някво симпатично
            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
            A2 (+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X