Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Като го гледам Вячеслав Тихонов и си мисля: ако някой не знае за какво става въпрос /примерно е 80-та+ набор/, като види този хубав мъж, с тази униформа - какво му е в главата?!
Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Штирлиц выпал с девятого этажа и чудом зацепился за крюк.
Через час чудо покраснело и опухло...
Малко off-topic:
След дълго и безпаметно запиване,Щирлиц се събужда в бяла,необозначена с каквото и да било стая.
...Хм,-мисли си,така съм се напил.Ами сега къде ли съм?Лошо!Не помня.А това е проблем.Ако някой влизащ СС-овец го поздравя с :"Друг,давай покурит",или обратното на някой русь му кажа:"Хайл Хитлер"...ще ме разстрелят докато обяснявам...Какво да правя?Мисли логично!!!Мдааа,значи,ще гледам униформите,даааа...Ако са черни-немци,ако са зелени-наши...
В този момент вратата на стаята се отваря и влизат трима души с бели(?!?)престилки...:
-Как не ви е срам?Така да се напиете...другарю Тихонов,а сте заслужил артист...
Малко off-topic:
След дълго и безпаметно запиване,Щирлиц се събужда в бяла,необозначена с каквото и да било стая.
...Хм,-мисли си,така съм се напил.Ами сега къде ли съм?Лошо!Не помня.А това е проблем.Ако някой влизащ СС-овец го поздравя с :"Друг,давай покурит",или обратното на някой русь му кажа:"Хайл Хитлер"...ще ме разстрелят докато обяснявам...Какво да правя?Мисли логично!!!Мдааа,значи,ще гледам униформите,даааа...Ако са черни-немци,ако са зелени-наши...
В този момент вратата на стаята се отваря и влизат трима души с бели(?!?)престилки...:
-Как не ви е срам?Така да се напиете...другарю Тихонов,а сте заслужил артист...
Сотееее в линка го има в оригинал, далече си от истината
Штирлиц лежал в тюремной камере гестапо и повторял:
" Я - Штирлиц, я - штурмбандфюрер СС Штирлиц... "
" Нет, я - Исаев, я - полковник Красной Армии Максим Исаев... "
Загремел открываемый засов, дверь камеры открылась.
" Выходите, товарищ Тихонов, ну и напились вы вчера ..." - про-
изнес дежурный милиционер.
Коментар