Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Щирлиц форева!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Щирлиц форева!!!

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Re: Щирлиц форева!!!

Като го гледам Вячеслав Тихонов и си мисля: ако някой не знае за какво става въпрос /примерно е 80-та+ набор/, като види този хубав мъж, с тази униформа - какво му е в главата?!
    Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ами ей сега е момента да разберем
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не думай о мальчишках свысока. Наступит время сам поймешь наверное
        http://rimantas.com/texts/stirlic.html
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Штирлиц выпал с девятого этажа и чудом зацепился за крюк.
          Через час чудо покраснело и опухло...

Коментар

Как ги рисуват тия картини направо ме втрещават!!! Загледайте се каква дълбочина има в рисунката

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
              Как ги рисуват тия картини направо ме втрещават!!! Загледайте се каква дълбочина има в рисунката
              Единят вариант е аерограф и добър художник. Вторият - разпечатка на прозрачно или непрозрачно фолио, в зависимост от цвета на колата
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Този е разпечатка на прозрачно фолио.
                B+

Коментар

Малко off-topic:
                  След дълго и безпаметно запиване,Щирлиц се събужда в бяла,необозначена с каквото и да било стая.
                  ...Хм,-мисли си,така съм се напил.Ами сега къде ли съм?Лошо!Не помня.А това е проблем.Ако някой влизащ СС-овец го поздравя с :"Друг,давай покурит",или обратното на някой русь му кажа:"Хайл Хитлер"...ще ме разстрелят докато обяснявам...Какво да правя?Мисли логично!!!Мдааа,значи,ще гледам униформите,даааа...Ако са черни-немци,ако са зелени-наши...
                  В този момент вратата на стаята се отваря и влизат трима души с бели(?!?)престилки...:
                  -Как не ви е срам?Така да се напиете...другарю Тихонов,а сте заслужил артист...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Хубав виц

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                      Малко off-topic:
                      След дълго и безпаметно запиване,Щирлиц се събужда в бяла,необозначена с каквото и да било стая.
                      ...Хм,-мисли си,така съм се напил.Ами сега къде ли съм?Лошо!Не помня.А това е проблем.Ако някой влизащ СС-овец го поздравя с :"Друг,давай покурит",или обратното на някой русь му кажа:"Хайл Хитлер"...ще ме разстрелят докато обяснявам...Какво да правя?Мисли логично!!!Мдааа,значи,ще гледам униформите,даааа...Ако са черни-немци,ако са зелени-наши...
                      В този момент вратата на стаята се отваря и влизат трима души с бели(?!?)престилки...:
                      -Как не ви е срам?Така да се напиете...другарю Тихонов,а сте заслужил артист...
                      Сотееее в линка го има в оригинал, далече си от истината
                      Штирлиц лежал в тюремной камере гестапо и повторял:
                      " Я - Штирлиц, я - штурмбандфюрер СС Штирлиц... "
                      " Нет, я - Исаев, я - полковник Красной Армии Максим Исаев... "
                      Загремел открываемый засов, дверь камеры открылась.
                      " Выходите, товарищ Тихонов, ну и напились вы вчера ..." - про-
                      изнес дежурный милиционер.

Коментар

Нали знаеш:"А аз го знам по друг начин..."
                        Ама в оригинал е върха...Пиша изпод масата...
                        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X