Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли право ченгето да кара в насрещната лента на магистрала ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли право ченгето да кара в насрещната лента на магистрала ?

А тук водача на полицейския Ситроен си кара в насрещното движение и то пред Народно събрание !! http://vbox7.com/play:f39acdb9 след 5мин.

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      В съседна Румъния, например, дето уж били цигани, мамалигари и какви ли още не всички полицаи знаят ПОНЕ английски
      -Подкрепям мнението.
      -Гогия, обичаш ли домати?
      -Да ги ям да, просто така не.

Коментар

Доколкото съм запознат водачите на автомобилите със специален режим на движение/полиция, пожарна, линейка и разни др./ с включен светлинен и звуков сигнал могат да нарушават правилата за движение, но са длъжни да осигурят безопастността на останалите участници в движението. Другото нещо което ми е направило впечатление е задължението на служителите на реда след проверка на МПС да осигурят включването му в движението когато е натоварено т.е. проверявания да е минимално забавен от проверката - това до сега не съм го виждал.

Конкретно за случая патрулката не е с включени лампи т.е. 100% нарушение според мен. Дори да не е имало служебна необходимост можеше да си включат лампите за тяхна лична безопасност.

Коментар

Това пернишки полицаи ли са били?
          )))
          И като допълнение към това дали ушатите спазват правилата за движение - не, често ги виждам как НЕ спазват знаци(стоп, забранено влизането, паркиране и т.н.).

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
            но на скоростна магистрала
            И къде е тва животно дето е хем скоростно хем магистрала? Щото това там нито е скоростно,нито е магистрала!
            Иво (таксито) Андреев
            0988 91 80 50
            Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Допустимо е движението по насрещното платно при отцепление-то е спряно и по него няма автомобили.
              Възможно е ПТП или друга необходимост-арест,контрабанда и съответно има нужда от допълнителен екип,дознател ,наблюдаващ прокурор...
              Никой не си рита трудовата книжка-за такова нещо прошка няма.
              Е,може и да има-в някои райони.Перник,та Перник.
              Според мен други места са отда-а-а-вна на първото място,ама хайде...
              Без триене няма движение !

Коментар

Тоз няма ли шеф за уволнение?
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Що пък шефа му да уволняват - всеки трябва да носи последствията от действията си!Аз много се чудя,като кажат по новините - уволниха шефа на еди кое си,заради издънка на служител/и.Не мисля,че това е правилно,ако няма пряка зависимост между всичко.Да речем,ако са карали в насрещното по заповед,но както знаеш,у нас всеки е със самочувствие на шеф и не се съобразява със задълженията си!Навсякъде своеволия - дисциплината е ключа към успеха според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                    Глупости!
                    Ти колко пъти си бил в Румъния- щото аз над хиляда
                    На сърбела майката му е чесането.
                    Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Яд ме е, че нямах камера- онзи ден спряли патрулката насред пешеходната алея на центъра на Русе пред халите, ядат семки, пускат си обелките през прозореца и оглеждат преминаващите момичета- СРАМ И ПОЗОР !
                      На сърбела майката му е чесането.
                      Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                        и оглеждат преминаващите момичета- СРАМ И ПОЗОР !
                        Еколко пък да е срам? Щеше да е - ако оглеждаха момчетата !
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Де-факто, имат право. Колкото имат право тия с лъскавите коли да карат с 300 и да паркират както и където им е кеф, и колкото имат право откачалките без ауспух да карат с 200 и да будят посред нощ цял квартал.

Де-юре.... на кой му пука, щом в най-лощия случай 4 цифри оправят всеки проблем?
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това е абсурдно.

Коментар

В Унгария съм виждал да карат в насрещното. Беше станала катастрофа, напълно затворила нашето платно. Колоната беше няколко километра и със сигурност беше немислимо да си пробие път. Щяхме да чакаме още няколко часа. Полицейската кола се придвижи през аварийната лента на насрещното с много ниска скорост-10-20км/ч(не като нашите линейки по кръстовищата - с пълна газ), като пищеше толкова силно, че го чувахме от километър.
                              Това от видеото не е за коментиране, изобщо.
                              Последно редактирано от Еmil; 05-07-11, 20:16.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X