Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Виенската Сладкарница в Девин..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Виенската Сладкарница в Девин..

Здравейте колеги..
    Реших, да ви разкажа за откриването на една Сладкарница, въпросната от заглавието, свързана с форума.. Малко късно го пиша, в смисъл днеска е вторник, а това става събота и неделя...Но нямах интернет..
    Отивам аз за Уикенда в Девин, и какво да видя..Спирам се пред хотела, хотел Девин, сядам аз, на едно, като парапет..Взех да се оглеждам и какво да видя, на една врата залепена лепенка на нашия форум, гледах я около 2-3 минути и не мога да повярвам, взех да се оглеждам...Над самата врата пише "Виенска Сладкарница"..Гледам също, до вратата рама от Ктм..Това става във събота сутринта..Някъде към следобяда, влизам да пия едно кафе..Вътре разпръснати части от цял КТМ, можеш спокойно да си го сглобиш... В Неделя сутринта, ставам, гледам от хотела..Понеже бях в непосредствена близост до сладкарницата.. Един джип, мицубиши,"надджипнат", налепен до основи с лепенки(имаше и на Пловдивската група..) и с радио станция..С регистрационен номер PB8101KM..За жалост неможах да го снимам, защото апарата издъхна, точно когато исках да го снимам.. Снимах само входа на сладкарницата..И частите около нея.. Снимки утре сутрин, че апарата се зарежда..
    Снимки утре, че се зарежда апарата..
    П.П Ето и снимките..:Датата не е вярна..
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:немога се запра 001.jpg
Прегледи:1
Размер:87.0 КБ
ID:5926323Натиснете снимката за да я уголемите

Име:немога се запра 002.jpg
Размер:89.3 КБ
ID:5926324Натиснете снимката за да я уголемите

Име:немога се запра 003.jpg
Размер:91.1 КБ
ID:5926325
    Последно редактирано от Борис Хаджиценев (bob4oo); 19-04-11, 21:05.
    За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
    Honda Dominator 650
    088ЧЧ93979-->Борис
    0878956Ч38-->Борис

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X