Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяна на НИКА от off-roard на Don Quijote

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смяна на НИКА от off-roard на Don Quijote

Дон Кихоте , знаеш ли как е " Рицарят на печалния образ " на турски ?

" Тенеке бабаит кахър суратлъ "

Първоначално публикуван от fulda

Ахах.Митко ти така можеш цяла тема да завъртиш.За разните базици на турски.!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

не знаех че е така)))
      а междо другото забравих май да кажа че това е новият ми ник,преди бях off-road,за тия дето още не са разбрали,да не стават грешки)))

ПП всъщност повече ми харесва Странстващ Рицар...
      БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти
      (това е българска дума) ситуация (която пък не е българска дума).

Коментар

Първоначално публикуван от Don Quijote

не знаех че е така)))
        а междо другото забравих май да кажа че това е новият ми ник,преди бях off-road,за тия дето още не са разбрали,да не стават грешки)))

Ахах.Аз сега разбрах.Но пък да ти кажа честно стария по ме радваше!

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
          Първоначално публикуван от Don Quijote

не знаех че е така)))

Ахах.Аз сега разбрах.Но пък да ти кажа честно стария по ме радваше!
          още не си му сфикнал...на мен ми харесва
          тая година се навършва 400 години от написването на романа,та и това е една от причините да го сменя...
          БЕЗДРУМ-Но тълкувайки българския език, безпътието по-скоро е унило състояние на духа, когато просто се чудши какво да направиш в кофти

Коментар

И кво му беше лошо на Офроуда? НИК-а в смисъл?
            Кво мислиш са правили рицарите по онова време? Мотали се насам - натам по пещерите колкот да утрепат некой змей и да спасят некоя девица, чудо големо. Когат никви змейове не възниквали, си карали ей така, да шашкат народа. Некой път - с дандании, още се разправя за некви Кръстоносни походи. Некъв Ватикан им бил спонсор, викат - бил голема работа по ония времена...
            А па иначе кво - цел ден у кръчмата да раздуват у кой замък им набутали сено менте, та конете и е те тука на баирчето не могат се качат, къде кофти ковач не може един меч да напраи да реже душмани до кръста, къде некво менте китайска девица, къде пуснали некви щитове с туниг - страшни брато! и гладен мож да го държиш, и на коньо от очите му свети синьо! Бе редим ти бе!!!

Коментар

Ахаха.Стефане те тогава са били най-големите офф-роудари.Всеки ден по много офф-роуд.В момента сички пасти да ядат пред тях.На сичкото отгоре всеки ден по какви ли не терени карали какви ли не неща.Под всякаква форма.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан
                И кво му беше лошо на Офроуда? НИК-а в смисъл?
                Кво мислиш са правили рицарите по онова време? Мотали се насам - натам по пещерите колкот да утрепат некой змей и да спасят некоя девица, чудо големо. Когат никви змейове не възниквали, си карали ей така, да шашкат народа. Некой път - с дандании, още се разправя за некви Кръстоносни походи. Некъв Ватикан им бил спонсор, викат - бил голема работа по ония времена...
                А па иначе кво - цел ден у кръчмата да раздуват у кой замък им набутали сено менте, та конете и е те тука на баирчето не могат се качат, къде кофти ковач не може един меч да напраи да реже душмани до кръста, къде некво менте китайска девица, къде пуснали некви щитове с туниг - страшни брато! и гладен мож да го държиш, и на коньо от очите му свети синьо! Бе редим ти бе!!!
                доста интересно и истина...първите офроуд/исти са били те.плюс това са карали най-добрите офроуд-ери на времето.пък и сега малко офроуд-ери могат да минат там дето може да мине един кон.
                абе живот са си живели,замъци,мачки...пък като им омръзнело отскачали до еврейско за нещо свежо,както каза и ти)))

тва да си странстващ рицър си е жива далавера...шматкаш се,бараш се по "..." ...тракива ми ти работи)))
                ПП а както гледам вече някой ми е взел ника)))трябваше да го пусна на търг,знаех си)))

Коментар

А по наште земи в по-ново време, живота на профи-офроудърите е описван от Елин Пелин.
                  Андрешко...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X