Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За сините габарити и други екстри...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За сините габарити и други екстри...

Ахтунг! (+)

Отправлено : lash****** ®, 08 Декабря 2004 12:10:51

в конце 70-х г в италии геи чтобы узнавать друг друга повадились снимать задние номера со своих машин...если их останавливали менты то они ныли "...ах украли! какой ужас итп"...потом впроцессе легализации гомосексуализма в европе к середине 80х эта маза сошла на нет...

я когда вижу тачки без задних номеров думаю - о! голубой едет!...заметьте лица женского пола на таких машинах по крайне мере в москве не замечены...в основном это стильные и модные малолетние мачо)

в каком то калифорнийском форуме:

голубые значки и лампочки на машинах и мопедах появились в штате Тенеси после 2й мировой...так себя между собой обозначали месные геи (тогда в ряде штатов пидорство было противозаконно)...потом в рамках борьбы голубых за эмансипацию их профсоюзы призывали вывешивать на домах и машинах (машина для американца это святое) голубые фонари или лампы (чтобы показать их единство и то как их много), в некоторыхз штатах дополнительные осветительные приборы запрещены на тс, поэтому геи вставляли синие лампочки в фары, поворотники, габариты (американские машины имеют очень много светотехники) и даже салонные лампочки и всякие подогреватели форсунок омывателей стекол, фар, подсветки дверей, номерного знака итп...особый размах это имело место при Никсоне...сейчас практикуется в малонаселенных и переферийных штатах а также в севрной мексике, кроме того геи предпочитали машины голубого цвета и голубой коженный салон, а также "голубоватый" хром, что и сейчас видно по разнообразию голубых оттенков кузовов и салонов американских и швецких машин. Вообще стильная машина американского гея сейчас это серебристый, красный или синий фв гольф с голубым салоном и обилием красивых безделушек - спойлеров, противотуманок итп...также котируются бмв зэт-3, хонда цивик, джип рэнглер, форд ка и тундербйорд, ауди тт, крайслер пт-круизер, фв нью-жук, мини, ягуар, альфа-ромео, различные компактные кабриолеты и купе... итп...

...из мототехники геи предпочитают восновном броские и динамичные скутеры севжих моделей из верхней ценовой категории, причем снабжая их полным набором опций и навесного оборудования,.... а также стильные и раскрепощенные молодые люди гомосексуальной ориентации часто выбирают наиболее свежие и дефицитные модели спортивных мотоциклов от известнейших пролизводителей, как малой так и большой кубатуры, отдавая предпочтение ярким и броским формам и элементам дизайна, экстровогантной окраске и не скупятся на доводку и дополнительные опции, проявляя особую придирчивость и фантазию при выборе дорогостоящей, самой модной и безопасной экипировки известнейших марок,...

ауди признали что при проектировании и доводки ауди тт они опросили более 50000 геев и учли их требования как потенциальных клиентов

Стефчо, сигурен съм че това е интересно много, и ми е много любопито какво пише, но не разбирам грам руски. Ще съм ви благодарен ако напишете в общи линии за какво става дума.
    Ain't no party like an OFFROAD party, cause an OFFROAD party don't stop...

Коментар

Ахтунг!

Изпратено от lash****** на 08.12.2004

В края на 70-те в Италия гейовете за да се познават един друг, почнали да свалят задните номера на колите си. Ако ги спирали ченгетата, хленчели „... Ох откраднали са го! Къв ужас, и други такива”. После, с легализацията на хомосексуализма в Европа, към средата на 80-те тая мода изчезнала...

Като видя таратайка без задни номера си мисля – О1 Педал кара... Обърнете внимание, лица от женски пол, поне в Москва, не са забелязвани в такива коли ... Главно стилни и модни малолетни мачо.

От някъв калифорнийски форум:

Сини емблеми и лампички на колите и мотопедите са се появили в щата Тенеси след Втората Световна... Така се обозначавали местните гейове (тогава в ред щатове педалството е било незаконно). После в рамките на борбата на педалите за еманципация профсъюзите им призовавали на къщите и колите (колата е свята за американеца) да закачат сини фенери и лампи (за да покажат единството си, и колко са много). В някои щати е забранено да се слагат допълнителни светлини на транспортните средсва, затова гейовете слагали сини крушки на фаровете, мигачите, габаритите (американските коли имат много светлини), и даже в плафоните и пръскалките на стъклата, габаритите на вратите, осветлението на номерата ... Особено разпространено било по времето на Никсън. Сега се практикува в слабонаселените и крайни щатове, и в Северно Мексико. Освен това гейовете предпочитат светло сини коли със светло синя тапицерия и синкаво хромиране, което и сега се вижда от разнообразието на светло сини оттенъци на американските и шведските коли. Изобщо, стилната кола на американския гей днеска е сребрист, червен или син ФВ Голф със светло синя тапицерия и накичен с красиви джунджурии – спойлери, фарчета против мъгла и др. Ценят се и БМВ ІІІ серия, Хонда Сивик, Джип Ренглер, Форд Ка и Тъндербърд, Ауди ТТ, Крайслер Круизер, новата костенурка на ФВ, Мини, Ягуар, Алфа Ромео, разни малки кабриолети и купета, ...

От мотоциклетите гейовете предпочитат новите модели бързи скутери от горния край на ценорасписа, и им слагат всички екстри, ... Стилните и разкрепостени младежи с хомосексуална ориентация често избират най-новите и дефицитни модели спортни мотоциклети от най-известните фирми ис малки и с големи мотори, предпочитайки ярки и предизвикателни елементи на дизайна, екстравагантно боядисване, и не се стискат за екстрите, проявяват особена придирчивост към най-модната и безопастна екипировка на най-известните фирми...

Ауди са признали, че при проектирането на Ауди ТТ са направили анкета сред повече от 50 000 гея, и са взели пред вид изискванията им като потенциални клиенти

При превода са спазени смислово термините, и донякъде орфографията на оригинала.

Коментар

Стафане в българия се навъдиха много такива дупета.И си мисля даже че си прав че повечето може да излезнат като някое ГЕЙ общество.Но като се замисля не вярвам тия въпросни момчета да возят момичета до тях.Значи не са!
        Но тогава ми идва друга мисал.Че повечето возят такива коли само за да ги харесат момичетата.Тоест Зарибявка.
        А пък и на сичкото от горе като са на някой сфетофар почват.Или надуват клаксона или са първите потеглили на червено.
        За цялото това нещо в българия мисля че началото беше великия за тези хора филм Бързи и Яростни.В който се разказваше за такива Юнаци в америка как правят колите и как ги карат.От тогава секи 3-ти е с такава кола.А преди това беше пък другата тъпотия.С лепенките "Бог ми е навигатор";"Жена Звяр в Колата" и др.
        Слагаха се какви ли не джинджурийки.Като маниста по таблото.Стотинки под гуменото уплатнение на предното стъкло и задължително великия АНТИРАДАР компакт-диска висящ зад предното стъкло.Веднъж попитах един ПИЛОТ сложил си такав АНТИРАДАР за какво е?
        Той любезно ми отговори че разтройва радарите на полицайте.Че са го изпитали.На мен не ми се вярваше но щом той е убеден в това да си го държи.Тогава на мода за такива ТУНИНГ извръщения бяха.Лада,Москвич и Някой друг стар Опел.
        С времето скапаните коли на европейците поевтиняха и сички такива си накупиха.Аудита (на някой места им вика А УДИТА) други карат народната кола тоест VW трети карат великото БМВ обаче на всеки му се изка да кара велия мерник тоест МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ.От там няколко години затишие без такива дрънкулки по колите и оп.Дойде филма и след него наплива от ТУНИНГОВАНИ БЕГАЧКИ.
        От скоро даже почнаха да взимат и интервюта с великите КОНСТРУКТОРИ.Вярно че има коли който са направени по много страмен начин.Но няма нищо УСПЕХ Им пожелавам и БЕЗ АВАРИЙНО КАРАНЕ!
        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Страшното на тия момци е, че нямат представа какво и защо правят. "Щот и другите" е най - смисленото объснение, което можеш да чуеш. А по-често няма и това, просто объркване в погледа, не може и да вдене кво го питаш.
          Освен че не вземат да научат символиката която използват, и елементарно не могат да карат. Говорил съм с такива, сядал съм при тях, опитвал съм да им покажа нещо. Остави екстремално или там защитно каране, те като правило нямат представа и от обикновените маневри. И се пребиват по завоите и в стълбовете, само щото на другите шофьори не им се разправя. ТЕ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ, ТЯХ ДРУГИТЕ ГИ СПАСЯВАТ! Трябва да видиш изумлението в празните им погледи когато просто оставя някое такова ренде да се отърка в мене. По две линии. На НЕГО, ВЕЛИКИЯ такова не може да му се случи! Кой съм аз, нищожеството, че не съм му освободил пътя на НЕГО! Съвсем отчайващо е, че от десетките пъти когато съм трошил такива, май само два пъти се видя проблясък на разум. И то в посока "аха, значи има и бронирани джипове, те са по-яки от мене", и "ако имах такова изобщо нямаше светофар да ме лови". Виж за тая реакция е виновен вече не само КАТ, ами цялото общество, което старателно си отглежда такива изроди и духовни трупове.

Коментар

Стефане, много ти благодаря за превода. И искам да викажа и на двамата колко много съм съгласен с вас. Живо доказателство днеска пред "великото" кино арена. Минавам си аз от там за към центъра и зад мене Хонда Кивик - жълта с 2 лепенки като огън над фаровете, а и най важното рег. № започващ с М. Та значи този сфетофар ни пусна, следващия ни хвана, на Константин Величков пак червено. Щом ни пусна вече като минахме кръстовището този юнак реши че много бавно се движат всички и реши да изпревари от дясно, изпревари ме обаче светофара светна червено та трябваше да спре. Добре че го видех че е идиот та намалих предварително и успях да спра без да се уцела в него. Но пичът решава че червеното не се отнася за обратен завой и реши да мине. Извади страшен късмет че насрещното таман ги пусна та не се беха засилили иначе щеха да го отнесат. Но ноли е с пичка до него и некакъв друг пръч.
            А това че возат мадами да не ви притеснява, те сички педали викат "имам си мацка ето на вижте я" ама то е само за пред хората. Но като не му става иначе значи си е чист педал. Само ще допълня че Филмчето беше само началото след появата на NFS Underground се навъдиха много таратайки с абсолютно изкопирани спойлери, брони и сие. Ето точно това ме дразни, че се появи нещо по ТВ-то и всеки разбрал-недоразбрал се юрва да се прави на ония от филма. Е на това му се вика криворазбраната цивилизация. Както Стефан казва повечето от тях го прават за да са като другите, а смисъла е точно обратния, точно за това мойта кола не само ще е с някаква уникална боя, но и картинките ще са боядисани, за да е уникат.

Коментар

Първоначално публикуван от KING DINGALING
              ...и зад мене Хонда Кивик - жълта с 2 лепенки като огън над фаровете, а и най важното рег. № започващ с М...
              Кой модел на Хонда - КИБИК ли?

М започва номера, щото 99.99% е на инвалид...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Прав си, но съм забелязал че в софия ако няма С в началото на номера значи требе да внимаваш много. Пак вчера бях спрял на Екзарх Иосиф зад някаква кола и оставих достатъчноо място човека ако реши да излиза да може спокойно да го направи. Зад мене нямаше друга кола като спрях. Тръгвам си вече и какво да вида, отпред мацка от Плевен на 2см. от бронята ми, отзад някакво бусче пак доста близко. Тамън бех решил че ще вида дали ще мога да ги поразбутам напред назад и мацката тръгна. Късмет! А я си представи да беше зарезала така. От жени и мъже дето карат като жени всичко може да се очаква.

Коментар

ОО за паркирания не говорете защото всеки е виждал какви ли не изродски паркирания.А пък за задминавания на въпросното кино арена всеки ден някой умник опитва мантинелата там.Защото се мислят за най-бързите.Обаче като се срещнат 2-ма такива и става лошо.В повечето случей има катастрофа!

Коментар

Първоначално публикуван от DJDAVEL
                    ОО за паркирания не говорете защото всеки е виждал какви ли не изродски паркирания.А пък за задминавания на въпросното кино арена всеки ден някой умник опитва мантинелата там.Защото се мислят за най-бързите.Обаче като се срещнат 2-ма такива и става лошо.В повечето случей има катастрофа!
                    Мога да споделя един случай от който ми настръхва косата от кеф, преди година работех в една фирма на Павлово, до община Овча Купел, имах колега който караше прекрасно подържан ЛУАЗ, колегата е около 60 годишен, и съответно се появява една фръцла с пего 306 от най-лъскавите, и след 2 мнутно убеждаване от моя страна, че спирането в началото на паркинг без 2-ри изход не е най-подходящо тя ми каза да си гледам работата и че била за 2 минути и си тръгна, оставяки колата с навит докрай волан и на задна скорост и на дъчна спирачка. Но сеед час и половина моят спокоен на вид колега тръгна да излиза със служебната кола която беше парирана в споменатия паркинг но уви, машинката му стоеше в отсрешната полянка и аз охотно предложих въже, съжелявам, че нямах фотоапарат под ръка да видите как този ЛУАЗ направи единия носащ и амортесьор на злучестото пежо на осморка, след като го дърпа 100 метра в тревата ;-) , можеби ако не ми се беше озъбила така нямаше да злорадствам толкова но какаво да се прави не съм перфектен
                    no signature no problems

Коментар

като трябва да направите номер на някоя жена, всички сте големи тарикати... ама внимавайте, щото понякой път може да стане грешка - да се появи някой съпруг, татко или нещо подобно и да стане напечено...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от LJ73
                        като трябва да направите номер на някоя жена, всички сте големи тарикати... ама внимавайте, щото понякой път може да стане грешка - да се появи някой съпруг, татко или нещо подобно и да стане напечено...
                        Да ви кажа честно мисля че такива с лъскави и нови коли щом са значи много ебавка с тях не може.Защото мисля че съвсем малка част от тях са си го купили сами.Сички други съпруг,татко и други финансови подпомагания.

Коментар

Аха, същия номер направих на някъв пловдивски Нисан пред къщи, щото пък пича обичал да ходи на мач. Не знам дали имаше съпруг, а беше 2 метра и 130 кила Обаче полуоската влезе в скоростната кутия, а гумата се нахлузи отгоре. Купона беше истински. Цялата работа ми струваше 20 кинта. Щото не съм уговорил сигналите за управление с водача на буксираното МПС)) И акт си имам. Цялата софийска полиция се тресеше къде от смях, къде от любопитство, два часа ги слушах по радиото додето свърши мача. Обаче викаха за мене, много било готино да имаш агитка) И всичкия КАТ. Дойде даже двувратия мерцедес с един старши лейтенант.) С двуметровия се разбрахме мнооого бързо, аз бях по-бесен от него, щото по идея за едро хулиганство, и спецтехсредства, и нали, и въобще, и едно - друго, та от 3 до 8. Години.

Коментар

Стефане Хулиганин такъв.Ти си направо за ИДОЛ на великите футболни хулигани бе.Как може да правиш такива неща.
                            Значи си късметлия щом те виждаме.Е то и в затвора може да те виждаме ама там е друго.А ти не си там.Не че мисля че някога ще отидеш но все пак днес си е за днес.

Коментар

Браво Стефчо, само така трябва с разни гадове дето се мислат за каквито не са. Трябва да им се трошат колите и ако много знаят и те да отнесат нещо. Само така ще се научат да карат и паркират нормално. А относно размерите на "юнаците" ( не знам до колко познавате бивши и настоящи боксьори, но...) г-н Лефаджиев беше казал на един гребец в НСА, тогавашен ВИФ, "Тез мускули ще ти помогнат само да станеш от земята." 10 сек. по-късно гребеца бил тежък нокаут.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X