Обява

Свий
Няма добавени обяви.

S -класа наполовина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• S -класа наполовина

За къде ли е бързал този ,за да превърне колата в купчина желязо?
    Прикачени файлове
    B+

Re: S -класа наполовина

Това е мерцедесът , който попиля светофара към болницата в Горна Оряховица. От тримата пътуващи вътре най-леко пострада шофьорът , другите две момчета бяха много зле. Единия е с разпрани слабини и го чакат още няколко операции. Тази снимка е от двора на КАТ в Горна.

Коментар

Този светофар трябва да е бил доста впечатляващ ,щом е разполовил кола.....
      B+

Коментар

Таман единият, поне засега, няма да може да разваля човешкия генофонд. Аман от идиоти...

Някак ми мяза на 130-150 км/ч в града. Това "прасе" колко пешеходци, Фиести и Корси е можело да размаже...

Коментар

Значи. Той е на остров с поне 30 см бордюр. Мерцедесът идва от посока Лясковец с около / субективно пресметнато/ 160-180 км/ч. Там пътя е наклон с лек вираж , който шофьорът не успява да вземе и започва да се блъска в бордюра от около 60-70 м по-нагоре. Колата се удря в светофара странично като от удара и тримата изхвърчават от колата. Всичко това става на 50-60 м от полицейското управление и на 150 м от болницата. Говори се , че са били пияни и напушени , но доколко е вярно - не зная.

Ето две клипчета от мястото , но са лошо качество , защото са снимани с телефон.
          http://youtube.com/watch?v=aQvHfCIAmR8
          http://youtube.com/watch?v=5_kaklfw-TY
          И още нещо. Светофарът не оцеля , смениха го на след няколко дни. А мерцедесът беше S 300. Добре че катастрофата е станала през нощта и е нямало пешеходци и коли. Това е изходът към гр. Лясковец по посока на болницата поради което целодневно е оживена улица.
          Последно редактирано от cveti; 10-05-08, 15:27.

Коментар

Добре ,че няма жертви ,като гледам клипчетата и тази разполовена кола.
            B+

Коментар

Двамта бяха в кома , но излязоха. Едното момче обаче е без тестиси и остава инвалид за цял живот. Шофьорът - мангал се отърва само с някакви фрактури.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
                Двамта бяха в кома , но излязоха. Едното момче обаче е без тестиси и остава инвалид за цял живот. Шофьорът - мангал се отърва само с някакви фрактури.
                Е за такива като тоя без топките са основали наградите Дарвин - като не можеш да продължиш рода си като си погубиш генофонда и по тоя начин оттървеш човечеството от боклуци...
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ох, успокоих се. Мислех, че само аз съм привърженик на теорията за естествения подбор.

Коментар

Бе то бива естествен подбор, ама я си представи, че там където въпросният примат е размазал МБто е имало невинен човек....
                    Та си мисля, че не трябва да се разчита само на това. Днес например ме спряха куки в Долни Богров и докато ме "проверяваха" радарът им изпищя и видях 126км/ч. на дисплея му!!!... След секунда минаха в пакет Туарег и Кайен...
                    Това в населено място.... Старшинките се направиха, че не виждат...
                    Нямам нищо против "естествения подбор", ама да си го провеждат в техния ареал.. Аз съм в друг - много хора също...
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X