Обява
Свий
Няма добавени обяви.
S -класа наполовина
Свий
X
-
Re: S -класа наполовина
Това е мерцедесът , който попиля светофара към болницата в Горна Оряховица. От тримата пътуващи вътре най-леко пострада шофьорът , другите две момчета бяха много зле. Единия е с разпрани слабини и го чакат още няколко операции. Тази снимка е от двора на КАТ в Горна.
-
Значи. Той е на остров с поне 30 см бордюр. Мерцедесът идва от посока Лясковец с около / субективно пресметнато/ 160-180 км/ч. Там пътя е наклон с лек вираж , който шофьорът не успява да вземе и започва да се блъска в бордюра от около 60-70 м по-нагоре. Колата се удря в светофара странично като от удара и тримата изхвърчават от колата. Всичко това става на 50-60 м от полицейското управление и на 150 м от болницата. Говори се , че са били пияни и напушени , но доколко е вярно - не зная.
Ето две клипчета от мястото , но са лошо качество , защото са снимани с телефон.
http://youtube.com/watch?v=aQvHfCIAmR8
http://youtube.com/watch?v=5_kaklfw-TY
И още нещо. Светофарът не оцеля , смениха го на след няколко дни. А мерцедесът беше S 300. Добре че катастрофата е станала през нощта и е нямало пешеходци и коли. Това е изходът към гр. Лясковец по посока на болницата поради което целодневно е оживена улица.Последно редактирано от cveti; 10-05-08, 15:27.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнениеДвамта бяха в кома , но излязоха. Едното момче обаче е без тестиси и остава инвалид за цял живот. Шофьорът - мангал се отърва само с някакви фрактури.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Бе то бива естествен подбор, ама я си представи, че там където въпросният примат е размазал МБто е имало невинен човек....
Та си мисля, че не трябва да се разчита само на това. Днес например ме спряха куки в Долни Богров и докато ме "проверяваха" радарът им изпищя и видях 126км/ч. на дисплея му!!!... След секунда минаха в пакет Туарег и Кайен...
Това в населено място.... Старшинките се направиха, че не виждат...
Нямам нищо против "естествения подбор", ама да си го провеждат в техния ареал.. Аз съм в друг - много хора също..."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар