Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Паркиране пред гараж

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Паркиране пред гараж

То тия дето оставят телефон и без да се извиняват с мед да ги намажеш..
    Един ден спира бял мерцедес отпред и слиза русо маце, красиво като ангел. Ама аз седя вътре на запален двигател и се готвя да излизам. Та и казвам:
    - бихте ли се отместили да изляза..
    а тя:
    - в заседание съм в районния съд и много бързам..
    и си тръгна.
    След малко се върна и вика:
    - Боже, Вие сте с кола вътре..сега ще Ви направя място..
    Последно редактирано от sir Borko; 26-10-10, 13:50.

Коментар

Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Един приятел преди години в София измисли нещо нестандартно, обаче действаше пущината - наблизо до гаража му имаше железарска работилница на негов приятел, имаха голям мотокар, май беше 4т.
        Та като спреше пред гаража му някой серсемин, моя човек отиваше в работилницата, съответно оттам след минута излизаше мотокара с гръм и трясък, огън и пушек, вдигаха ''нахалната'' кола, отместваха я по-надолу и я слагаха ''да стъпи'' в/у 4 кофи за боклук от онези старите, цилиндричните .
        Няма пукане на гуми, няма разправий.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ако на някои му няма предния номер да си помисли дали е спирал на ул.Кракра и ул.Шеиново. И ако му харесва разсправията в КАТ нека пак да спира ((

Коментар

С гаражите нямам тоя проблем, по чисто географски причини, обаче на 2 пъти ми се е случвало да ме запушат на паркинг, и говоря за съвсем умишлени действия.

А кажете в такъв случай какво е правилното решение? Спрял си на обществен паркинг, колата на аварийни, никакво нарушение от никъде, обаче някой тъпак си е решил, че това е НЕГОВОТО място и спира напреки, плътно до задната броня. Отпред дебело дърво, отстрани - коли на невинни граждани. Колко нерви ми е струвало да не "изпусна" съединителя с всичката газ, аз си знам...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

брех какви сме гадове и как не ни е срам да постъпваме брутално с горките хорица...
              п.п. Доста добри идеи събрах от тази тема
              п.п.2 извинявам се за спама
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Здравейте ,

пореди 6 месеца имах проблем - кола паркирана пред гаражът ми.

Реших че като стане 18.00 ще се разкара;
                Втори ден звъннах в 4 РПУ , за да се оплача - отговорът беше : "Обади се в паркинги и гаражи". Обадих се и там те ме питаха дали имам платено парко место в общината и ако нямам, те няма ли законо основание да вдигнат автомобила.

Така че не разчитайте на "Органите" да ви помогнат.

Оправяй те се както можете.
                GSM 0899814518

Коментар

Пресен случай преди няколко седмици ми спря една витара пред гаража.Изчаках 5 минути обаче никой не дойде,трагнах с една отверка да му пъкам задна дясна гума ама пущината неще дасе забива, кръгом към гаража и след малко заостряне с флекса си влезе в гумата като мед в масло.
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Re: Паркиране пред гараж

Някой да не си познае витарата . Иначе наистина е неприятно, и на мен като ми се налага ги закачам и ги дърпам, даже не знаех, че е самоуправство, просто ги премествам на средата на улицата. Така нито им троша колите нито нищо, просто всеки преминаващ ги псува.
                    Jeep Wrangler YJ 5.9 МТ 1990/Suzuki Samurai 1.6 MT 1990/Chevrolet M1028 6.2D AT 1984/Jeep Cherokee XJ 4.0 AT 1997/Jeep Grand Cherokee WK 5.7 AT 2005
                    http://www.facebook.com/JeepBG
                    LZ1GGC

Коментар

От: Re: Паркиране пред гараж

Две от трите ми коли са с тегличи.Просто прикарвам плътно отпед и отзад до нахалника с теличите към него ръчна до откат и първа скорост. После стоя кротко и чакам да видя как ще се измъкне.Един му държах колата до другия ден. До сега никой не повторил да спре пред гаража без да има в колата човек.
                      0887284106-Митко
                      http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                      http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Не знам,истината е,че ние не сме хора или повечето от нас!На всеки се е случвало просто да спре за 5-10 мин. някъде да не пречи на движението,бързаш за детска градина,за аптека,за нещо си и...пусни аварийни,сложи бележка,дай някъв признак за разбиране.Кой го е изрекъл пръв - скитническо племе,склонно към измами и грабежи...

Коментар

Първоначално публикуван от dino412 Преглед на мнение
                          Две от трите ми коли са с тегличи.Просто прикарвам плътно отпед и отзад до нахалника с теличите към него ръчна до откат и първа скорост. После стоя кротко и чакам да видя как ще се измъкне.Един му държах колата до другия ден. До сега никой не повторил да спре пред гаража без да има в колата човек.
                          Интересен номер,лошото епри мен е че ми спират пред гаража когато колата ми е вътре.
                          0 8 76 36 8 542

Коментар

Мойте две са в гаражи на двата края на двора а третата е уличница.Така,че имам начин за реагиране а и това от аватара Ми тегне 8т празно та и бусове и джипки не ме притесняват.До сега до крайни мерки съм стигал само с двама или трима нахали с другите съм се разбирал човешки.А по м/у другото номера става и с коли на някой съсед или приятел.Аз тоя номер го знам от баща Ми навремето го приложи на един който местото пред нашия гараж го беше обърнал на паркинг заради сянката на липите отпред.Тогава с нашия Москвич и на комшията със ЗАЗ-а арестуваха една Жигула от петък до понеделник.От тоя момент тая Жигулка повече не я видях и да минава покрай нас.За Мен това е най-кроткия и ефектен начин.А нахала не смее да се обади в КАТ защото той е нарушител N1 и не смее да те избута щото твоя теглич е....а м...та на неговата броня.
                            0887284106-Митко
                            http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                            http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Запушвал ме е човек, който си беше решил, че има резервирано място на улицата пред къщата си. Само дето не го пишеше никъде. Гараж нямаше. Просто мястото било негово... Спря успоредно вляво от мен, за да не мога да изляза. Искаше да има цирк, като се появя. И циркът стана... ама по мой сценарий - обадих се в КАТ. Дойдоха, намериха го и го помолиха да ми освободи колата. А после "да заповяда до патрулката, за да документират нарушението".
                              Получавало се е и аз да паркирам пред гаража на комшията една вечер. Бързах с бившето гадже и просто забравих, че там е гараж(няма знак, но по принцип ми е известно). Което значи, че един процент от ситуациите са плод на заплес... Комшията вместо да ми звънне, побеснял, че съм му нарушил територията и се опитал да ми изтегли колата с як колан. Резултатът беше счупен стоп на неговия автомобил, защото бях дръпнал ръчната и щракнал на паркинг автоматика(на предните колела). Коланът се скъсал, и карабината му отнесла единия стоп.
                              Зимата(при -10, -15) са ми спирали плътно пред входната врата. Нямаше самоуправство, само 4 кофи студена вода, засилени достатъчно, че да попадне вода на накладките. Комшиите разправяха, че на наглеца му трябвали 3 часа, за да успее да измести колата. Голямо сваляне на гуми е било...
                              Иначе уважавам оригиналните надписи. Много ми хареса един: "Паркирането забранено! Дори за 5 минути или 30 секунди. Освен за автомобили на Полицията, Правителството или НЛО. PS: Последната кола, която паркира тук, все още не е открита!" (И това написано с огромно букви - с шаблон, на цялата гаражна врата)
                              Последно редактирано от Еmil; 12-11-10, 13:01.

Коментар

Най лошо е като ти се скарат защо си си вкарал колата в гаража.
                                Случвало ми се е да чакам собственик на кола отишъл да пие кафе.
                                И на въпрос така ли се спира да ми се скара аз какво правя вътре...
                                Доста често споменаваше и майка ми че и зъбите искаше да ми избива.
                                Е не успя нито едно от двете но отнесоха един хубав бой и повече не ги видях и двамата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X