Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нео Сокет - новото технологично чудо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Нео Сокет - новото технологично чудо

Както се казва: Neo Socket - Neo Pocket....или Neo Suck it...шарани винаги ще има - иска търсене
    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Още ли има хора дето се хващат на тия работи...
      Между другото като разгледах сайта се развеселих доста - чудото на електролитните кондензатори... : )
      Изпратих му мейл с няколко запитвания от рода на "изделието повишава ли мощноста на лебедката" сега чакам отговор с нетърпение : )

Коментар

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
        Още ли има хора дето се хващат на тия работи...
        Между другото като разгледах сайта се развеселих доста - чудото на електролитните кондензатори... : )
        Изпратих му мейл с няколко запитвания от рода на "изделието повишава ли мощноста на лебедката" сега чакам отговор с нетърпение : )
        Е как да няма! Мераклии, искащи да таковат гявола, докато хвърка - винаги ще има.
        Не е по-различно от Пернишкия тунинг.
        Или от разработките на НАСА дето топлят апартамент със 100вата. Намагнетизирано гориво.
        Абе списъка е доста дълъг!

Коментар

Ура свалям си газовата уредба слагам теглич на Самурая и закачам една цистерна да събира излишъците щото аз имам три запалки пък и съм малолитражка,вобще ще цъфна и ще вържа ще видите вие след три години ще ида да купя от Киров Вранглера само от спестените пари от горивото.Боже колко дебили има по тоя свят божееее.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Ако си го бутна у д...пата дали шЪ виждам по-далеч, или ще чувам по-добре?
            --------------------------------------------------
            [FONT=Courier New]понякога седя и си мисля, а понякога само си седя......

Toyota Yaris 1.0 VVTI :)
            [/FONT]

Коментар

Можеш да очакваш до 36% подобрение.

Коментар

Реално погледнато ще "спестите" 50лв. за гориво

Коментар

Поредния добруджански селски тарикат. Андрешковци.......

Коментар

Леле, аз в чантата си мъкна едно кило кондензатори и светодиоди.

Веднага ще бягам да ги монтирам на пасата, че сутринта нещо се беше овлажнил и му се губеха токовете.
                    LZ1VWW

Коментар

Имам един познат, който си вади хляба тъкмо с такива щутории от 20тина години вече. Та от него съм го чувал:
                      Колкото една лъжа е по-груба, толкова повече балъци се хващат.

И пак от него: Когато продавам идеи от сорта на "как да забогатея за 2 седмици без да си вдигна задника от дивана", се избиват да купуват, а когато ме досрамее и предложа нещо истинско и работещо, започват да ме гледат на криво и да ми обясняват, че съм измамник.

между другото, имам идея. А ако сложим един магнит на кондензатора, дали няма да се вдигне КПДто на мотора с още 200-300%?
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        между другото, имам идея. А ако сложим един магнит на кондензатора, дали няма да се вдигне КПДто на мотора с още 200-300%?
                        Не дрънкай, ами се захващай. Келепир има в тая работа.

Коментар

За мен е любопитна в случая силата на интернет рекламата/антирекламата. Мисля, че дори 100% от хората да са убедени, че това е лъжа, пак някой ще си рече "Абе, де да знам..." и ще даде 50 кинта за един кондензатор и един диод. И добричкият тарикат ще е на коня. Пичът си е дал адрес, телефон... Бизнесклиматът се подобрява.

Коментар

Е, прекратяваме му безплатната реклама.

Коментар

Не гледате внимателно - може и да има кондензатор, но по-важното е, че има СИН светодиод. А както всички знаят, СИНите светодиоди повишават мощността с минимум 50%. За икономичността лъжат - бегачките не трябва да са икономични, не е гъзарско. Но нали е криза, може да е нова разработка СИН светодиод, който икономисва гориво. Бас хващам, че ако пуснат лепенки "-20% разход", ще действат.

Коментар

Абе аз имам и инфрачервени светодиоди, останаха от проекта да си сложа инфрачервена завеса на задния номер.
                                Монтирах я, ама така и не разбрах дали действа, просто нямах под ръка камера с достатъчно висока резолюция.
                                А и честитики не съм получавал от монтираните из София такива.

Ама сега като се замисля, откак махнах съоръжението и разхода ми се повиши с няколко лева (или пък е от поскъпването на газта )

Сега си мисля да монтирам един рутер в пасата, та да си го пингвам вечер ей тъй как си седя пред компа .
                                Лазерната ограда на къщата е в проект, абе с две думи нали трябва да се технологизираме, така да се каже.
                                LZ1VWW

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X