Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето това е булбар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ето това е булбар

ВПЕЧАТЛЯВАЩО

Ето това е камиона.
    B+

Re: Ето това е булбар

Регистрацията е по-впечатляваща
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
      ВПЕЧАТЛЯВАЩО

Ето това е камиона.
      Бингооооооо!!!! с червено та да се забележи, и бледото ми
      ауууу.. а стига бе!!!!!!

Коментар

Искам и аз таковааааа
        Впрочем каква марка е това "зверче"??? И каква ли лебедка ще му требва на тва като се окОпа здраво???
        Don't hunt IF you can't kill
        първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Ми тъи кат гледам това е КрАЗ и доколкото знам модификациите 6х6 си имат заводска лебедка на изход от РК, май му викат КОМ ама не съм сигурен
          Танки грязи не боятся!

Коментар

Първоначално публикуван от hammer Преглед на мнение
            Искам и аз таковааааа
            Впрочем каква марка е това "зверче"??? И каква ли лебедка ще му требва на тва като се окОпа здраво???
            Повярвай ми не искаш. Руснаците не напразно му казват "Людоед" - Човекоядец демек... Няма такъв ужас за каране... След няколко години като шофьор на такъв не ставаш за нищо, а епикризата за болежките ти е като том от Енциклопедия Британика...
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е той не го иска за да прави курсове от Москва до Владивосток
              Човека го иска за кеф.
              Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                Е той не го иска за да прави курсове от Москва до Владивосток
                Човека го иска за кеф.
                За тези на които такова нещо им е кеф има ясна диагноза от чичо доктор - мазохизъм му се казва...
                И повярвай ми не ти трябва курс от Москва во Владивосток за да го усетиш, достатъчни са ти един час или преведени в километри около 50 (щот с толкова върви през повечето време) че да не може да ходиш, да държиш предмети и да чуваш през останалата част от деня...

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  За тези на които такова нещо им е кеф има ясна диагноза от чичо доктор - мазохизъм му се казва...
                  И повярвай ми не ти трябва курс от Москва во Владивосток за да го усетиш, достатъчни са ти един час или преведени в километри около 50 (щот с толкова върви през повечето време) че да не може да ходиш, да държиш предмети и да чуваш през останалата част от деня...
                  +10000
                  Направих опит да карам това...
                  Кабината е с дъски отвътре...)))

Конструкторът му хванал жена си с шофьор и решил да му направи такъв камион, че като слезе от него да не си и помисля за жена

Сетих се за "Мимино" като видях Краз)))
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Такова нещо карах в КЕЧА само че беше самосвал движи се с 60км. и харчи 60л. на 100 кабината е дървена и покрита с ламарина закована с пирони,друг инструмент освен ЧУК не ти трябва за да ги забиваш обратно и изобщо не ти трябва булбар с заводската му броня съм бутал стълб на електроснабдяване в Овча купел и нищо му нямаше и на мен разбира се проблем имаше стълба и Овча купел останаха без ток

Коментар

Май и чистачките му бяха на въздух
                      "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

"Чудо машина с Дървена кабина" така му казваха
                        А това не е БулБар а Слон/Динозавър Бар

Коментар

Мен пък ме кефи!!!!
                          Колко пъти съм си мечтал да карам такова( самосвал от Кеча) по Софийските улици и леко да жулвам(настъпвам) нагло неправилно паркирали коли( обикновено много лъскави). И после кротко да чакам КАТ да им напише акт за неправилно паркиране.....
                          Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Василев Преглед на мнение
                            Мен пък ме кефи!!!!
                            Колко пъти съм си мечтал да карам такова( самосвал от Кеча) по Софийските улици и леко да жулвам(настъпвам) нагло неправилно паркирали коли( обикновено много лъскави). И после кротко да чакам КАТ да им напише акт за неправилно паркиране.....
                            Ти си Авантюрист! и при подобен сценарии има няколко "неочаквани" обрата:
                            1. Може да чакаш, НО НИКАК няма да е Спокоино, Верваими!
                            2. Виждал съм и доста "неочаквани" решения на някой "органи" продиктувани от ... други мотиви и може би САМО ти ще си виновният!
                            3. Така или иначе ще ти пишат АКТ на теб защото си нарушил Любимият ми член от правилника: "...Водача е длъжен да не допуска ПТП..." (цитирам по памет)

Та внимавай какво си мечтаеш, че да не се збъдне (Шегичка)

П.С. А твоята мечта съм я ВИЖДАЛ само че "ИФА" по уличката зад "Коня" кара бавничко и дърпа по една СТРУЖКА ту на левият, ту на десният (паркирал) автомобил, ама със сигурност не изчака да види какво ще решат по неговият случай, пък и беше Мнооооого отдавна (някъде 80-90-те години на миналият век)

Коментар

Е, това и с Вранглер с голеееми тръбни стъпенки отстрани става - от личен опит го споделям
                              А иначе мога да разкажа следното:
                              Един Мерцедес S-класа се забива отзад в един валяк. Отвътре излиза мутрафона и се обажда на неговите ченгета. Пристигат тези, оглеждат, говорят нещо настрани с мутрафона и единия идва и приятелски преграща през рамото шофьора на валяка, заговорнически му се усмихва и почти нежно казва:
                              -Е, хайде разказвай...
                              -Какво да разказвам!?! - чуди се онзи...
                              -Ами как го изпревари, как го засече...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X