Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какви таксита има из Бургас ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Какви таксита има из Бургас ....

понякога бакшишите-главорези качват клиенти-главорези и нещата /главите/ си идват на мястото

има и далеч по-скъпи таксита /нови коли/ от А8 трета употреба с лепенка S8
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

В Слънчв бряг както го застрояват скоро ще минем на ето такива таксита:
      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от kristo Преглед на мнение
        Таксито работи в Сл.бряг,бил съм свидетел как за има-няма 4km бакшиша си иска 25лв.Така че такси може да се кара и с AMG
        6.25 лв на километър... Това си е направо супер евтино, бе! Това лято на Несебър, за да ме закарат киломотър и половина от/до хотела намиращ се на около километър в посока Равда си искаха твърда тарифа 20 лв. без да пускат брояча... Естествено се редувахме кой да не пие вечерта
        Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Като един Несебърлия.. таксито е на 1 познат от новата чат на Несебър.
          При техните летни тарифи няма какво да се очудвате.. в Несебър в момента има 2 А8ци, и 3 BMW 7ци таксита..
          На мен даже ми е смешно.. ама като вземете в предвид, че 3ма от горепосочените бакшиши са от малцинствата.. (нищо против принципно, ама .. манталитет) и можете да си обясните "гъзарията"..
          Mitsubishi L200, 2.5 TDI (2006) Intense, Mitsubishi Outlander 2.4 MIVEC CVT ( 2008 ) Instyle +

Коментар

в пловдив има един мерцедес и е същият

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X