Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Белаз - живот по твоите правила!!!
Свий
X
-
До: Белаз - живот по твоите правила!!!
Вица е в кръстчетата. Като звездичките на изтребителите - рисуват ги за свален чужд. А тоз човечец си рисува ново кръстче за прегазен Камаз сигурно. Или за десет сгазени паркетника.
Коментар
-
Някъде в бардака тука, имам такава снимка. Кръгла дупка, колкото длан.
Настъпил неизвадена сондажна тръба, не я е видял под прахоляка. 50 000 долара - на буклука.
Затова често карат с вериги от ситни халки, като ризниците.
Коментар
-
У София Белази имаше само у ДАП 10 база 1 при Анчето у Враждебна тя им беше шефкаГилаха около Стари силози
са там е новото летище.Аз бачках у база 2 бившият гараж на СУАТАДЖИИТЕ.чАСТНИТЕ КАМИОНИ ПРИ КОМУНИЗМА
К мирной жизни не пригоден.
Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеДърто, ти СОАТаджия ли си бил, бре?
ако да - ооо, много ракия се очертава
ако не - тоже!!!
ма аз набарах една пазарна ниша при комунизма.Шафиор на товарно такси и то из софия окръг.Лисица у кокошарникРекордо ми беше 400 лева от Тошовите за „четири дни.Ех времена ех нрави
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениенЕМАШЕ НАЧИН кога пораснах вече ги беа ликвидирали.А
ма аз набарах една пазарна ниша при комунизма.Шафиор на товарно такси и то из софия окръг.Лисица у кокошарникРекордо ми беше 400 лева от Тошовите за „четири дни.Ех времена ех нрави
дай, Боже, всеки му, ама изтече купона, отдавна...
нейсе
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеВица е в кръстчетата. Като звездичките на изтребителите - рисуват ги за свален чужд. А тоз човечец си рисува ново кръстче за прегазен Камаз сигурно. Или за десет сгазени паркетника.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеили за габърче в гумата
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнениеУ София Белази имаше само у ДАП 10 база 1 при Анчето у Враждебна тя им беше шефкаГилаха около Стари силози
са там е новото летище.Аз бачках у база 2 бившият гараж на СУАТАДЖИИТЕ.чАСТНИТЕ КАМИОНИ ПРИ КОМУНИЗМА
Като се опразнеше щабела на руден двор ги скъсвахме на рали.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеБелази имаше бая в Кремиковци. Там си им беше и базата. Много добра машина, търпяща 300 процента претоварванеКато се опразнеше щабела на руден двор ги скъсвахме на рали.
и аз като видя че някой идва към мене отбия в дясно и чакам да мине
Чак след една седмица се научих да се разминавам с тях без да ме прегазят
А на кантара
само аз и Кразовете влизахме с маневри
кантарджийката се чудеше как така не мога да уцеля кантара
ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157
Коментар
-
А на кантарасамо аз и Кразовете влизахме с маневри
кантарджийката се чудеше как така не мога да уцеля кантара
Ами то кантара да не е бил" двоен"?!Да бяхте намалили бирите можеше и да го уцелите.Чавдар Владимиров
0887/912075
Ленд Ровър Диско 1
Самуад в проект
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар