Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новите лични карти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Новите лични карти

Оня ден отивам да подменям личната карта. На гишето нямаше никой и бързо приготвих документите. Накрая дойде време да ми правят снимка.
    Влизам в една стаичка и като видях фотоапарата ми се приплака.
    Стар и оръфан отвсякъде и поне беше на 15-20 години.
    Питам дали може въобще да снима и ми казаха, че за черно-бели снимки бил идеален. Така разбрах, че на новите лични карти фейса ми ще е безцветен.
    Та ми стана тъжно, как е възможно старите лични карти да са с цветни снимки,
    а новите черно-бели и какви са причините да е така.
    И толкова ли нямаха пари в полицията, да закупят съвременна снимачна техника.
    Струва ми се, че тези ще са временни и догодина Брюксел ще ни нагрее да са цветни снимките и пак ще се редим на опашки.

Апарата ме засне така, че едва се познах аз ли съм или не съм.
    Ако се смеся между показаните по долу снимки, трудно ще ме различите.

От: Новите лични карти

Аааа кво ша муййй догодина пак на опашката!!! Аз от как се помня се за пашапорти и книшки е разправиятя!!!!

ХаХаа кой е тук Майкъл??? Той един надолу, друг с краката нагоре а иди я разбери!!! Страхотен апарат, няма що!!!
    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Мен, пък ме снимаха цветно и в паспорта съм цветен, а личната карта е чб.
      И СУПМС е с чб снимка.
      Последно редактирано от Пенчо; 13-08-10, 10:58. Причина: допълване

Коментар

Само се чудя дали вече не е време да сменяме регистрационните табели на колите ПАК. И друго ми е чудно - от къде го вадят тоя рейтинг ЦЦ и ББ , дали не е от опашките пред КАТ и РПУ-тата?
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Късметлия си Майки!
          Тука в 6-то РПУ отиваш в понеделник рано, да си вземеш номер за през седмицата. Рано, защото опашката е от към пет часа и до към 10 номерата за седмицата свършват.
          Идваш определения ден и след 2-3часа си подал.
          За получаване, номера няма, и пак се чака 2-3часа. Това за паспорта и ЛК.
          За книжката - в кат. Пак рано за номерче, че до 9 часа свършват.
          После може да гледаш в интернет, как вървят номерата.
          Та и тука фръкват 4-5 часа и 2 разходки до кат.
          Късметлия!

Коментар

Ние сме шепа хора местните, а полицейското огромно.
            Затова става бързо и без чакане.

Коментар

Местните къде ? Несебър ? Пловдив ? Че да сменяме регистрацията дорде е време .
              подаръци за мъже от FACOM
              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                Местните къде ? Несебър ? Пловдив ? Че да сменяме регистрацията дорде е време .
                Местните сме Несебър
                В Пловдив попаднах случайно. Който се рови много в нета, така става понякога

Коментар

...Има изискване снимките да са черно-бели.....така,че споко!Няма да се налага скоро да подменяш ако не дойде Директива на ЕС за смяна на ЛДС в целия Евросъюз....

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    Само се чудя дали вече не е време да сменяме регистрационните табели на колите ПАК. И друго ми е чудно - от къде го вадят тоя рейтинг ЦЦ и ББ , дали не е от опашките пред КАТ и РПУ-тата?
                    Това със смяната на тези документи, по този начин и с тези 'СНИМКИ" в полицията е една от най-големите простотии в територията България.
                    Тази земя, по която тъпча сега,
                    тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                    тази земя – не е моя земя,
                    тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Странно, от къде са се взели при вас тези стари фотоапарати? Нали дадоха камара пари за изцяло ново оборудване за изработването на т.н. "НОВИ" док. за самоличност! То не са РС-та, то не са принтери, то не са някакви специални машини за изработка и "валидиране" /каквото и да означава това!/ на всеки един документ за самоличност, включително и за специална кабина със светкавици, както и за по един Canon PowerShot G10 с Blue-toot устройство за дистанционно задействане на светкавиците!

Вашите местни /в Несебър/ да не снимат с някоя Смена 8?
                      Поздрави!
                      Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
                      First impression is not always true. Get inspired.
                      Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
                      Reading is sooo boring, unlike writing!

Коментар

Абе карай...чернобял, синьозелен, какво ти пука...да не те избира някой по лична карта

Коментар

Защото Canon PowerShot G10 е сууууууууууууупер професионален апарат! Нормално - снимките на "тескеретата" в държавата на сапунките се прави със сапунерка.

Коментар

Първоначално публикуван от dinko Преглед на мнение
                            Защото Canon PowerShot G10 е сууууууууууууупер професионален апарат! Нормално - снимките на "тескеретата" в държавата на сапунките се прави със сапунерка.
                            В Ловеч снимките се правят точно с такъв фотоапарат!
                            Не,че се познавам на личната карта,ама това е за друга тема.
                            0осем9осем7шест0осем7едно
                            Миро

Коментар

За снимките не е толкова важно с какъв фотоапарат ги правят, а по скоро кой ги прави. И "най-скапания фотограф" със сигурност е малко по-добър от изкаралия курс по фотография полицай.
                              Справка снимките от старите и тези от новите лични карти.
                              Тази земя, по която тъпча сега,
                              тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                              тази земя – не е моя земя,
                              тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X