Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет при избора на KENWOOD TK3201-3202Е

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет при избора на KENWOOD TK3201-3202Е

Предлагат ми тези 2 модела, но тъй като не разбирам нищо ще съм благодарен да кажете нещо повече за тях.
    Разрешени ли са за свободно ползване,параметри,на какви честоти работят?

До: Моля за съвет при избора на KENWOOD TK3201-3202Е

И двата модела са много хубави.Тествал съм 3202Е и останах с добри впечатления.
    По всичко (в нета) личи че разликата между двата модела е в това че 3201 е готова програмирана на PMR обхват (без лиценз) и най-вероятно 0.5W,за разлика от 3202Е която си е 5W стандартна станция на 70см-ия обхват.
    И двете радиостанции се програмират със компютър,така че ако ще ги взимаш от човек най-добре се увери на кои канали (честоти) са настроени.Можеш спокойно да работиш на 446Мхц (PMR)
    С 2 думи-KENWOOD TK3201 version 2 е твоята станция (ако не е допълнително програмирана)
    Последно редактирано от subritual; 21-04-09, 10:35.

Коментар

Благодаря за отговора.
      Интересува ме също дали може да се разкодират,защото не са съвместими единия модел с другия или други станции(не се чуват)
      При кой и къде мога да ги занеса да ми ги настрои?

Коментар

Те не се разкодират ,ами се програмират.Имат 16 канала (ако не се лъжа) и на тях можеш да въведеш избрани от теб честоти с настройките им.Не можеш свободно да въвеждаш която и да е честота.
        Срещу 15ина лв това ще ти го направят в официалния дистрибутор на
        Кенууд или другаде.И други хора имат кабели за програмиране и софт.Успех,станциите си заслужават.

Коментар

Първоначално публикуван от subritual Преглед на мнение
          ........
          Срещу 15ина лв това ще ти го направят в официалния дистрибутор на
          Кенууд или другаде.И други хора имат кабели за програмиране и софт.Успех,станциите си заслужават.
          Някой знае ли кой точно е официалния дистрибутор на KENWOOD , където могат да направят такова програмиране?

Коментар

В София можеш да помолиш Спарки- sparkybg да ти ги направи. Кабел и софтуер имам и аз, ама нищо не разбирам....ама нали е 15 лв. кабела и си взех един.

ПП на каква цена ти ги предлагат?
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              В София можеш да помолиш Спарки- sparkybg да ти ги направи. Кабел и софтуер имам и аз, ама нищо не разбирам....ама нали е 15 лв. кабела и си взех един.

ПП на каква цена ти ги предлагат?
              О.К. Ще пиша на Спарки , но всъщност проблема е , че един приятел има такава KENWOOD TK 3108 и трябва да я засечем с моята QUANCHENG TG-UV.Тъй като ТК 3108 няма дисплей , не мога да разбера на каква честота са и каналите -16 на брой.

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                Тъй като ТК 3108 няма дисплей , не мога да разбера на каква честота са и каналите -16 на брой.
                На компа се вижда. Ама гледам си от Варна...Спарки е далеко.. виж някой от района.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Отиди в Рейтекс, там ще ти ги програмират

Коментар

Днес пробвах кабела който получих с моята QUANSHENG TG-UV и се оказа че става и за KENWOOD TK 3108.Компютъра разбира , че има включено USB устройство но не го разпознава.Ако се намери софтуер за KENWOOD TK 3108 проблема ще бъде решен.Някой може ли да помогне с информация за такъв софтуер ?

ПП
                    За Рейтекс е добра идея , ще ги питам.

Коментар

Утре ще си намеря диска и ще ти пратя ако имам. Дай адрес.
                      Вальо. О888 557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Утре ще си намеря диска и ще ти пратя ако имам. Дай адрес.
                        Имейла ми е: nisanterano( маймунка)abv.bg
                        Максималния размер на прикачения файл е 8 мегабайта.Ако не се събира в пощенската кутия може на скайпа - nisanterano , или го качи на FTP-то на форума и дай линк.
                        Благодаря много !!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X