Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за станций Midland GXT600

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за станций Midland GXT600

След поредния път в които имах щастието да ползвам радиостнция се убедих че е супер благина и съм си харесал две станции Midland GXT600 искам да знам ако ги взема ще мога ли да се свързвам с хората от форум като гледам диапазона им е от 462 до 467 Mhz което би трябвало да включва и PMR 446 станциите ама като не съм запознат ползвам жокер форума
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

До: Въпрос за станций Midland GXT600

Недей да правиш подобна грешка. Купи си станции които са PMR 446 и то задължително с DCS... Всичко друго е компромис.
    VPetrov.photography

Коментар

Венци погледни мануала тези имат май DCS и тн кодировки разбирам че всичко освен PMR 446 е компромис но за сега точно това искам да направя компромис имам и други неща които са по важни от станцията на тоя етап а тези даже не са особенно голям компромис щото да речем в Златоград вързахме елементарни станции купени от Технополис към PMR 446 станции и си работеха супер за това искам да знам тези ще се вържат ли и дали ще работя за да знам какво да избера,а ако всичко е наред след нова година ще има и VX-146.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

М да Венци прав беше тия не ми вършат работа току що ме светнаха извинявам се за неверието при това положение минаваме на варианта кажете някакъв читав комплект станциики които да се вързват на PMR-446 да е не повече от 250 лева.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
          М да Венци прав беше тия не ми вършат работа току що ме светнаха извинявам се за неверието при това положение минаваме на варианта кажете някакъв читав комплект станциики които да се вързват на PMR-446 да е не повече от 250 лева.
          За какво ти е комплект, (който иска да си говори с теб да си купи) вземи си една станция.
          До 200 лв. можеш да си вземеш "Хит" много е лека и добра, доста хора я ползват и са доволни, има дисплей и кодировки и е добър вариант, за по-малко пари, не знам обаче как е от към батерия.
          За VX-146 мога да кажа, че съм много доволен, батерията държи страшно много, единствено е доста по голяма и по-тежка от хит-а, а и е с около 100-120лв по-скъпа.

Това дето го пишеш Дяволе, че искаш сега да си вземеш нещо, пък след нова година ще си вземеш нещо истинско, не е добър вариант, за какво да се набутваш два пъти. Купи си една качествена станция когато имаш възможност и не се занимавай с глупости. Нали знаеш тази стара поговорка "не съм толкова богат, че да си купувам евтини неща".
          Успех
          LZ1PER

Коментар

Взeми си Yaesu - VX146 !

Коментар

Ще си взема но ще е на по късен етап от време просто сега ще изнамеря две по слаби които да ми вършат работа и след това ще взема истинска голяма станция в краина сметка нищо не губя след време ще имам три станции от които едната найстина добра.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                вързахме елементарни станции купени от Технополис към PMR 446 станции и си работеха супер
                Ами за да можете да ги използвате, няма начин и "елементарните" станции да не са били PMR446. Последното означение означава единствено, че станциите (елементарни или не) са предназначени да работят в PMR446 диапазона и отговарят на изискванията за това.

По-елементарни станции PMR446 има и в "Метро" и в "Пулсатор". Потърси из темите за PMR446 за конкретни модели.
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X