Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мизерни станции.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Мизерни станции.

До Tsvetan:Колега ако може кажи нещо повече за тези станций-проявявам интерес.Ако имаш снимки-моля те прати ми да ги видя на e-mail: trapera@offroad-bulgaria.com
    Кажи и някаква цена с зарядните и акумолаторите ако знаеш

Коментар

Значи продавачката каза,че работила с 6 батерии по 1,5 волта.
      Имало си и специални зарядни,но забравих да питам.За обхвата също не съм питал.

Така като чета малко съм се изложил с питането щото досега не съм се занимавал с такава техника и просто не съм имал подходящи въпроси

А за снимката ще ти я пратя веднага щом прецакам USB-to da тръгне(незнам кво му стана)
      Луд умора нема,само се поти!!!

Коментар

нема да стане номера да ви кача снимка обаче ви намерих това:

http://www.samel90.com/bg/products_c...php?cat=1&id=8

Дано сте доволни са

Коментар

Първоначално публикуван от Tsvetan Преглед на мнение
          нема да стане номера да ви кача снимка обаче ви намерих това:

http://www.samel90.com/bg/products_c...php?cat=1&id=8

Дано сте доволни са
          Благодарско

Коментар

Ъ-ъ, за пръв път виждам тоя каталог с батериите. Сега ще го боря че буквите се виждат трудно. Всичкото това има ли го? Цените казват ли?

Ех. То хубаво, ама 102 лева на парче ...(((

Севдо, питай, питай!!!!!!!!!!! По две за пет и с екранче! Направо ше падаме преди бирата. Те тия ще са се утепали. Ще вържа по една в двата края на въжето, че силно се изнервям като тегля разни дето не са и чували за кво става дума, па не щат и да се научат. Оня ден с некво ренце издивех. Идеше ми да фърля сичко и да го нося на гръб. То биваше жена-шефиоръ, биваше, ама толко ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Ъ-ъ, за пръв път виждам тоя каталог с батериите. Сега ще го боря че буквите се виждат трудно. Всичкото това има ли го? Цените казват ли?

Епа незнам къде си зяпал та не си го видял
              Преди ти ги пусках да ги гледаш нали беше пуснал такава тема и ти ги намерих и ги сканирах за тебе иначе мен не са ми требвали тия работи.

Ако ги намеря баш листата ще ги взема и ще ги донеса таман да взема дистанционното,че нещо съм много несериозен

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                Аз си купих две 8 канални с дисплей за 5 лв. Вършат някаква работа. Ако ти трябват такива да направя запитване?
                Ако не е нахално може даже и публично да го споделиш

Коментар

Да! Супер! Дистанционното вече не се дава, продава се. За тесте листове с мисли за батерии.

Коментар

има едни хубави малки станцийки 2бр Униден мод. GMR 645-2CK заедно със зарядното за около 86лв и си бачкат в пресечена местност около 1.5км безгрижно, на чисто мятат около 3км пак безгрижно/дават 6 мили по каталог чист обхват/. Компактни са и многоканални 22K. 2W мощ.
                    За тия пари са супер..но при мен едната падна от 12 ет и сега другата е сираче...
                    S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                    или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                    пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Аз си взех две 8 канални AEG за 65 кинта от технополиса с хендсфрийта и VOX. Много е удобно, докато са ти заети ръцете. Иначе в пресечена местност се чуваше на около 2 км, в две коли(некабриолети) падаше на под километър. За нещастие едната остана под една лавина та трябва да взема да видя има ли ги още и да взема още един комплект и да станат 3...
                      Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Моите съображения са още по-рестриктивни. 60 - 100 и повече лева вече са пари. Ако ще се дават, то вече трябва да е за нещо истинско, и значи трябва да са повече. А 5 - 10 лева може и да ги хвърлиш да си стоят постоянно в жабката и с тях без нерви да прибираш разни патки и суяци които са забравили да сипят бензин или са забравили пътя. И нямат представа какво да правят на буксир та за всеки случай правят глупости. Щото нали все нещо трябва да направят.

Коментар

Стефане, погледни от любопитство за модела които писах малко по горе...само през един пост ??? Виж му данните.......
                          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Тези дето ги взех за 5 лв. и те са с VOX и други шукарий. Марка Commodore. Абе както казах- стават. Има още един комплект за 8 лв.

Коментар

Първоначално публикуван от 4x4 Преглед на мнение
                              Стефане, погледни от любопитство за модела които писах малко по горе...само през един пост ??? Виж му данните.......
                              Не знам кой ги продава тия Uniden GMR-645/2CK, само че с тях има малък проблем. Работят в щатския GMRS (General Mobile Radio Service) диапазон (462 мегахерца). Поради което не само че не са разрешени за използване без лиценз (в България и ЕС - PMR диапазон 446 мегахерца), но и ще могат да си говорят само помежду си.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от disem Преглед на мнение
                                Тези дето ги взех за 5 лв. и те са с VOX и други шукарий. Марка Commodore. Абе както казах- стават. Има още един комплект за 8 лв.
                                ПРОДАДЕНИ Това беше най-бързата продажба която съм виждал!!!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X