Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Kenwood TK-8180

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Kenwood TK-8180

    Здравейте!
    Имам въпрос за следната радиостанция Kenwood TK-8180. Предлагат ми я за 50 евро, струва ли си за тези пари. Ще я ползвам вкъщи като стационарна за свръзка с Wouxun KG-UV6D V2. Едната за жената от вкъщи а другата за мен когато съм в гората. От мануала, до колкото разбрах всичко се програмира през компютър. Има ли начин да се настройва честотата без компютър, имам в предвид като на Wouxun KG-UV6D V2 с врътката.
    Благодаря!

  • #2
    От: Kenwood TK-8180

    За 50 евро ти я подаряват, не ти я продават. Съмнява ме, че е гепена. Само през компютър можеш да я програмираш.
    LZ1OAL

    Коментар


    • #3
      От: Kenwood TK-8180

      Незная дали е крадена но тук по битаците какво ли не се намира. Щях да я взема миналата седмица но преди мен минали полицаите и и взели номера да проверят дали не е крадена и не ми я продадоха обещаха за тази седмица. Комплект е със захранване, но със счупена антена. Още се мисля да ли да я взема.

      Коментар


      • #4
        От: Kenwood TK-8180

        Вече съм притежател на въпросната станция, която е модел тк-8180Е. Но имам един проблем с прогамирането и четенето на паметта. От сайта на производителя разбрах че може да се програмира със следние софтуери KPG-89D, KPG-96D, KPG-92D, но при всички при опит за чете не ми дава следната грешка check model name and market code. Модела в програмата го задавам този който е но няма с буква Е, задавам правилните честоти 400-470Mhz. Опитвам да я чета със сериен кабел, вчера поръчах и усб кабел да не би проблема да е в серииния кабел. За market code инсталирам този който си е с програмата. Може ли малко помощ.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X