Колеги здравейте имам следния проблем с едната станция (Кенууд тн22ат китайче), предава но не иска да приема като натисна бутона монитор приема но сама не иска , мисля си че по някакъв начин съм изключил приемането . Някои да има идея или поне да е наясно с настроиките за модела?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
TH22AT не иска да приема
Свий
X
-
От: TH22AT не иска да приема
Нямам идея за какво говориш.Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеДали не е нещо свързано със скуелча?Николай Георгиев 0+
тел.0887357722
Коментар
-
НЕ е свързано със скуелча, филтри има смяна. На мен ми дадоха на бартер две такива и двете не чуват. Това си им е проблем. Не с занимавай, не си заслужава... в кофата и търси друга, аз така направих.LZ1PER
Коментар
-
Предава. На мен ми прилича на проблем с CPU-то, но понеже реших че manual-a е достъпен приключих тестовете
ПП: Ако някой има под ръка manual-a или знае как да се резетне станцията - да казва.Последно редактирано от jumboframe; 01-07-13, 22:11.LZ(единица) Лима Жоро Жоро
2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.
Коментар
-
Тази, която остави Ники е различна. Опитах всичко за да изяде резет, но не се получава.
Станцията изглежда така:
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...2022.54.46.jpgLZ(единица) Лима Жоро Жоро
2002 ●||||||● Grand Cherokee Limited 4.7L и Ксантия 2000 HDi 110 коня без едно магаре.
Коментар
-
Нали ти написах къде ги пратих, не искам да ги виждам тия боклуци, яд ме е, че си подарих 60-тката.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеТия станции са яки! Как завиждам на Пепи, че има даже две...LZ1PER
Коментар
-
Ако имаш място в кофата, имам едно за тебе...Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнениеНали ти написах къде ги пратих, не искам да ги виждам тия боклуци, яд ме е, че си подарих 60-тката.
Коментар
-
Ако е така, станцията е ошашавена и не чува нищо през клавиатурата. Цяла вечер си игра с нея и нищо не се променя, само пищи на грешен клавиш.Първоначално публикуван от Peppy Преглед на мнениеТочно това е станцията, в manual-a е друга снимката, но менютата и софта са същите.LZ(единица) Лима Жоро Жоро
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар