Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с каква апаратура работи, плюсове и минуси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Кой с каква апаратура работи, плюсове и минуси

Здравейте,
    попрегледах темите из форума и не открих такава. Та вариантите са два:1 - аз не съм търсил достатъчно задълбочено или 2 -такава не съществува . При вариант 1 - модераторите да трият темата, а за вариант 2 давам пояснение:
    Идеята е всеки (разбира се, ако има желание) да сподели в обобщена тема с каква апаратура работи или е работил преди. Целта не е да определим победител с "най-дебела" и "най-дълга" антена, на кой станцията по-далече "хвърля" или демонстрация на финансово състояние. Мисля, че има доста хора тук с дългогодишен опит, които да споделят с каква апаратура са имали щастието да работят и с какво впечатление са останали (може да добавите коментари като "+" и "-"). Мисля също така, че ще има и доста хора, на които ще им е от полза подобна информация за избор на апаратура в бъдеще преценяйки сами "+" и "-" отбелязани тук.

Пояснение:Под многократно споменатата дума "апаратура" разбирайте всичко свързано с радиолюбителството, чрез което може да се предава или приема съобщение.
    Благодаря предварително на проявилите интерес!
    73!
    ------------------------------------------------
    LZ1OCZ

До: Кой с каква апаратура работи, плюсове и минуси

Аз за момента разполагам само с носима станция, която е YAESU FT-60R. Имам я от около 7 месеца и съм много доволен.
    Плюсове:Станцията се оказа с доста солиден корпус и устойчив на подмятания, менюто е изключително лесно и удобно за програмиране на станцията, звукът е хубав - ясен и разбираем, станцията е с доста опции в менюто, които през повечето време са неизползваеми,но го отчитам като плюс, понеже при нужда може да се опре и до тях.
    Минуси:Като минус бих отчел малкото зарядно, което идва със станцията 200ma, Антената е доста твърда и при носене във вътрешен джоб е малко кофти.Като цяло и двете са поправими и заменими. Като най-голям минус бих дал жакът за комутатора или слушалките, който е 4 пинов и отвреме на време леко се изважда и станцията остава в режим на предаване.
    ------------------------------------------------
    LZ1OCZ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X