Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Baofeng UV9-R Plus

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Baofeng UV9-R Plus

    Някой знае ли реалните ватове на излъчване на тази станция, защото навсякъде информацията е различна. Почват от 8, 10, 15 та чак до 18 Ватта на различните места, където се предлагат. Също така дали кабела за програмиране на тази и UV9-R e същия, и съвместима ли е с антена Nagoya NA771? Благодаря предварително за информацията.

  • #2
    В youtube можеш да видиш тестове... но и там има различни резултати... Аз имам uv-82 и за това за което я ползвам съм доволен. 9-ката ако верно е водоустойчива ще е много добре за цената си, но зави все пак за какво ще я ползвваш.
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

    LZ1BGD

    Коментар


    • #3
      Видях да, на тази която е уж 18 едвам докарво до 4,5, което всъщност си е достатъчно то повечето дори скъпи станции мобилните са май по толкова. А реално18 вата незнам и колко е добре да говориш пред лицето с такова нещо. Аз имам UV9-R, но не е Plus и на нея дават 5 вата, което ще рече че сигурно е 1-2 най-много. Ами за какво я ползвам, общо взето, за да се науча. Програмирам я, отварям разни репитри, нагласих и морските канали поне тези по използваните. Тя е достатъчно ефтина, за да я взема и да пробвам има ли и каква е разликата с това което имам в момента.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X