Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yaesu VX-8 софтуерно до 10W

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Yaesu VX-8 софтуерно до 10W

В e-bay,излеза продажба на Yaesu VX-8 софтуерно ъпдейтнато до 10W.Знае ли някой нещо или съм се изгубил в превода?

http://www.ebay.de/itm/Yaesu-VX-8GE-...ht_6846wt_1006

http://www.ebay.de/itm/YAESU-VX-8DE-...E:B:SS:DE:1123

От: Yaesu VX-8 софтуерно до 10W

Това звучи малко бълбукаторски, ама Спарки е по-наясно, иначе по законите за разните му там запазвания на енергиите, които общо казано гласят, че нищо не се губи, а само сменя притежателя си, не вярвам това да се е сдобило с повече енергия, щото някой би трябвало да я е загубил.
    Или с други думи - къде му е куфара с батериите или той се продава отделно.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ползвам модела от втория линк от 3 години. Софтуерно може да се отключва всичко. Настройките за мощността са за отделните обхвати и се задават като лимит. Максимум съм мерил 8.5 W на VHF. Но пък примерно на 500 MHz вади максимум 0.5W, на 800 MHz 0.1 W. За този модел се предлагат още два модела батерии с увеличен капацитет. С най-голямата става като тухла. Тия гърците към които са линковете съм ги ползвал и са много точни. Това от втория линк е едно от малкото модели токита които считам, че си заслужава да притежаваш. Модела с вграден GPS сензор (първия линк) лично аз не препоръчвам, заради липсващия интерфейс. На негово място е забоден перманентно GPS сензора.
      My Jeep is not a SUV. Your SUV is not a Jeep.

Коментар

И аз съм купувал от този грък, човека е точен а и доста грамотен откъм радиотехника.
        Има навик да рови софтуерно и да надува мощности, нещо което човек и сам може да направи ако чете, спестявайки си няколко долара.

Не го препоръчвам защото радиото започва да грее и да яде батерии за норматив.
        Последно редактирано от Pacific; 02-04-13, 23:58. Причина: Главни букви!!!
        LZ1NDI
        DR650SE K8

Коментар

10 Watts are only available in the VHF band (UHF remains 5 Watts)and only when radio is connected to an external 12 volt source via the DC jack.
          В обяснението пише ,че 10-те вата са само за VHF и само със 12в външно захранване през конектора DC, не с батерия.

Коментар

Аз имам VX-7R и съм много доволен........... Та при мен на 5W ми скапва батерията 5-6 пъти по бързо от на 3W .... така че мисля че не са нужни тези ватове/10W/.Аз си я ползвам на 1-3 W.
            Като ви трябва по голяма мощност, по-добре си намерете по-добро място/било по-високо или по-открито/ или си закачете външна антена . А и при поголяма консумация /дори и за кратък момент/ на батерията и се разказва играта по бързо. Поне така мисля аз.
            Не ми казвай какво да правя... За да не ти кажа къде да идеш...!
            Suzuki Grand Vitara 2.5 V6
            Mercedes Benz ML55 AMG
            Ицо - 0888Ч6Ч6Ч6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X