Задачата е 20 човека в складов обект, да си комуникират с радиовръзка с хендсфри (целта на хендсфри е приемания сигнал да не се чува от клиентите).
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Предложете радиостанция с хендсфри
Свий
X
-
От: Предложете радиостанция с хендсфри
Всяка станция в PMR обхвата става за тази цел. Хендсфрийтата са аксесоари, които също ги има (даже в някой модели са в комплекта). Това е най-лесно казано. Имай в предвид че всеки друг със станция би могъл да ви слуша ако иска. Важен е и бюджета и колко е голям склада.
Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
-
Ако съм те разбрал правилно щом е за склад то тоест не са големи разстоянията, аз имам едни радиостанции на Мидленд с хендс фрии с които карам ски с тях. Купуват се необходимата бройка настройват се на една честота и всичко е ок. LINK подобни са и мойтеLZ1ZAH
Коментар
-
Пробвано е с китайски и е добре, проблема е хендсфрито - късат се кабелите.
Тези мидленд имат ли с безжично хендсфри? Или поне кабелното здраво/издръжливо ли е?Biagini Passo Powered By VW Syncro
Коментар
-
Бат Ванко не е попитал какви да са нали? Не е дал параметри за това писах. На мен кабела до сега не ми е правил проблем, за 3 години. Безжични не намерих поне за сега но ако има с блутут ще пада батерията по-бързо.Последно редактирано от Zahari007; 14-02-13, 10:30.LZ1ZAH
Коментар
-
Все ми се струва че на по евтините станции наистина аксесоарите са калпави. Едно време за старите унидени тези оранжевите си спомням че преправях едни плантроникси за да работят с тях .. това е било 2007 .. със сигурност все още работят .. Но си е важно и как човек се грижи за тях и как ги прибира ... ако всеки път са на възел колкото и да е здраво ще се скапе.Lyubomir T. Marchev / LZ1DUV
A POS
0885600200
За момента пасажер
Коментар
-
GMRS не е разрешен обхват в България. За ски може и да става, ама постоянната комуникация може да доведе до проблеми.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар