Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Радио интериор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Радио интериор

Пожелавам си го за следващата Нова Година..
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Unbelievable interior.JPG
Прегледи:1
Размер:131.7 КБ
ID:5960190

От: Радио интериор

Какво ли няма да направят, само и само да не купят нормален радиоразузнавателен Урал ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
      Какво ли няма да направят, само и само да не купят нормален радиоразузнавателен Урал ...

Коментар

Бъзикай се ти с Урала, ама я виж тук как се ходи на контест!

Коментар

Ако знаеш как ми се иска тази 140-ка да я имам.Само да намерим механик-водач , Стефан - командир , и
          моя милост - радиооператор , смятам че ще дадем отпор в кой да е контест.Пък и сега както ни е заледило
          и затрупало контест позицията - само с това чудо може да се издрапа до там...
          На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

както се казваше в една стара реклама "Ех, мечтииии..."
            С тоя сняг навсякъде, наистина стана тегаво. Човек даже в двора си една антенка не може да опъне за зор за ман Пък тия седмици все интересни цифрови контести има...

Коментар

Maлии, мислех, че никога няма да видя отново R140. А като помисли човек......две години съм я настройвал, тц, тц, тц.
              Това какво беше 1-5 Mhz ли? 5 киловата? Не помня.
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Мен пък ми правеше кеф да я настройвам. Особено след като си я настроил и преминаваш в 1 от 10 предварително избрани честоти. Пълна автоматика .
                А честотния и обхват е от 1,5 до 29,975 MHz
                Мощност 1 KW
                Последно редактирано от salmanski; 11-02-12, 00:22. Причина: Многото изпити бири

Коментар

Лигльовци, даже и хладилник си носят. Я да ги видя да спят на голия под на Уазката...

Сутрин нормалните хора се будят с кафе, а немците с маршове А как им отиват каските...
                  По-добре в Хайлукса, отколкото в хайлайфа...

Коментар

Хахахаха, и обяснявай на КАТ после, че не говориш докато шофираш
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X