Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Радио интериор
Свий
X
-
От: Радио интериор
Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеКакво ли няма да направят, само и само да не купят нормален радиоразузнавателен Урал ...
Коментар
-
Ако знаеш как ми се иска тази 140-ка да я имам.Само да намерим механик-водач , Стефан - командир , и
моя милост - радиооператор , смятам че ще дадем отпор в кой да е контест.Пък и сега както ни е заледило
и затрупало контест позицията - само с това чудо може да се издрапа до там...На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.
Коментар
-
както се казваше в една стара реклама "Ех, мечтииии..."
С тоя сняг навсякъде, наистина стана тегаво. Човек даже в двора си една антенка не може да опъне за зор за манПък тия седмици все интересни цифрови контести има...
Коментар
-
Maлии, мислех, че никога няма да видя отново R140. А като помисли човек......две години съм я настройвал, тц, тц, тц.
Това какво беше 1-5 Mhz ли? 5 киловата? Не помня.LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51
Коментар
-
Мен пък ми правеше кеф да я настройвам. Особено след като си я настроил и преминаваш в 1 от 10 предварително избрани честоти. Пълна автоматика.
А честотния и обхват е от 1,5 до 29,975 MHz
Мощност 1 KW
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар