Обява

Свий
Няма добавени обяви.

CB в Турция?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• CB в Турция?

Искам да попитам има ли някакви проблеми да вляза в Турция със станцията, че на границата да не се заядат нещо. Незнам дали там са разрешени, макар че често минавам Бургас-Варна и там като почнат да се хващат трурци да си говорят и то колко силно се хващат ...
    "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

От: CB в Турция?

Може колега._В Турция повечето тираджии ползват СВ, няма проблем за тях, караЙ смело никоЙ няма да ти каже какво да е.
    Последно редактирано от Pacific; 10-07-11, 20:51.
    (НЕУДОБНО?????) неудобно е да си обуеш панталона през главата!!!

Тошко 0878524239

Коментар

CB e точно това, граждански обхват, нема проблем да си лафкаш в Турция, а и из цяла Европа.
      Последно редактирано от Pacific; 10-07-11, 20:51.

Коментар

Да аз се върнах вече, но дори не видяха станцията на проверката. А иначе там нямаше голяма активност на 27мХца ....

Коментар

Първоначално публикуван от Interceptor Преглед на мнение
          Да аз се върнах вече, но дори не видяха станцията на проверката. А иначе там нямаше голяма активност на 27мХца ....
          Така е, СБ ползват основно трък драйвърите.В страната на неограничения ташак се говори доста, ама само по магистралите.А ти пробвал ли си из бг да караш с магнитна антена на тавана на колата и някаво мобилно радио в колата?Аз брах доста ядове с неуките полицаи и лицнезията, оригинала, вече е само в жабката на колата.Ужасно трудно се оказа да разберат кво е това радио, и че не ги подсушвам, и че въобще не ми пука кво си приказват по радиото...

Коментар

Спирали са ме но не са я виждали. Сложил съм я ниско в ляво от волана (на лека кола става въпрос), а антените явно не им правят впечатление

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X