Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От къде мога да си закупя захранване 13.8V 12 A

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От къде мога да си закупя захранване 13.8V 12 A

Привет колеги .Някой може ли да ми каже От къде мога да си закупа захранване 13.8V 12 A или с по голям ампераж !Разбрах че на Илиянци продават китайски на приемлива цена ?но нямам никаква информация на фирми и телефон за връзка ?
    Та ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен .

От: От къде мога да си закупа захранване 13.8V 12 A

Напиши какво искаш да захранваш.

Коментар

От: От къде мога да си закупя захранване 13.8V 12 A

Трябва ми за захранване на радиостанция двубандова мобилна Yaesu FT8100

Коментар

Едно компютърно захранване ти решава въпроса.

Коментар

Не става !Пада волтажа при излъчване

Коментар

Трябва да натовариш малко 5-те волта, иначе наистина се държи странно. 2-3 ампера стигат. Разбира се, трябва и да ги може захранването тия 12 ампера.

Коментар

А със зарядно за акумулатор и акумулатор няма ли да стане. Ака може и да не е първа младост.

Коментар

По принцип, може компютърно захранване, но за да не "кляка" му трябва малка доработка. Стандартно обратната връзка по напрежение се взема от 5-те волта. Трябва да се взема от 12 в, с друг делител, естествено. А иначе, фабрични има едни старозагорски, които поддържат и буферен акумулатор.

Коментар

http://eshop.integra-a.com/index.php...ED%E2%E0%ED%E5 Това трябва да ти свърши работа.Дано не се приеме като реклама.Ако модовете преценят да трият.
                  Последно редактирано от Емил Йонев; 10-02-11, 14:51.

Коментар

Точно такова ми трябва !Но да е на по нормална цена !Ще се наложи да идвам до София да търся на Илиянци .Там имало и дори са изпробвани от други колеги радиолюбители и отзивите са че се държат много добре дори на по тежки натоварвания !А цената максимум 100 лв

Коментар

Намерих една от фирмите на Илиянци ! Фирмата е Автодиа ЕООД 0884 07 95 01
                      Захранващо Китайско 12 V 30A -50 ЛВ :-)

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                        Намерих една от фирмите на Илиянци ! Фирмата е Автодиа ЕООД 0884 07 95 01
                        Захранващо Китайско 12 V 30A -50 ЛВ :-)
                        С риск да бъда досаден ще попитам с какво захранващото с тези параметри е по добро от старо от PC? Освен това твърде често параметрите посочени по етикетите на китайските неща се различават много от реалните им такива.

Коментар

Жоро ...
                          Те това ползвам аз ... и няколко колеги
                          Каквото пише е ВЯРНО!
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Не вкарва ли много бози на къси или го ползвате само на укв?
                            Последно редактирано от Pacific; 25-02-11, 14:21.

Коментар

Това, китайското, което линкна CarTest и аз го ползвам.
                              FT-897 на 100W SSB / 50W FM си го държи нормално. Е, кляка леко (около 0,5V), но остава над 13V. На къси в момента работя основно на 20м и не ми е направило впечатление много да шуми. На по-долните бандове има някакъв шум, но не съм си играл да определям дали е от него. С работа на CW и RTTY още не съм успял да го загрея сериозно и не съм му чувал вентилатора да се включва. Въпреки, че и извадено от кутията върши работа, съм му планирал доработка на една защита по пренапрежение за всеки случай (да не се окаже еФтинийката скъпа) а също така и там разните му копчета и led-чета, щото в тая желязна кутия ми е твърде спартанско

Аз лично не исках да ползвам компютърно... защото, за да го накараш да ти даде читави 13,8 си иска ровене, а някои от по-китайските изобщо не им стига и сечение да прекарат толкова ватове през трафа. В общия случай и вентилатора трябва да се пипне, за да не ти надува главата... и си става разправийка. Затова си го поръчах това от линка с идеята ако е много зле или да се доработи или да поработи малко и да се смени с оригиналното на йезу. Е, за сега не съм го отварял даже (а май трябва с опознавателна цел), а "В" версията на йезу, което струва майка си и баща си, на места също го плюят че замазва бандове, та за пореден път се доказва, че марката и цената не винаги гарантират качество или параметри.

За тия пари, китайски чудеса не се очакват, но за сега върши работа

73!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X