Къде да науча повече за радиовръзките, честоти и нещата свързани с тях? Дори незнам каква станция да си взема и как да я използвам, а до колкото съм чул и разрешително ти трябва. Помагайте има ли курсове но наистина да се научи нещо.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Къде да науча повече
Свий
X
-
От: Къде да науча повече
За начало:
http://radiohobby.hit.bg/
http://wiki.bfra.org/
Гледам че си от София,колегите от форума правиха сбирки,специално за начинаещи
със подготовка за изпита за клас 2.Даже има и тема - потърси я.В този подфорум има
доста информация,която ще ти е от полза.
НаскоНа старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.
-
на 22.02.2011 има изпит за началното ниво - води се клас 2. Трябва да отидеш до КРС (сградата на централна пощя в София на втория етаж), да попълниш заявление за клас 2 и да дадеш 28 лв. В заявлението на втора страница трябва да си избереш "инициал" - нещо, което започва с LZ1>>> и завършва с три букви на латиница (на мястото на ">>>"), които сам си избираш и първата е различна от "К".
Там на място можеш да питаш какво още ще ти трябва (а то е 2 часа четене).
В общи линии е това. Другото го пише в темата "следващ изпит за радиолюбители"Последно редактирано от upi; 22-01-11, 23:12.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Ще почета малко повече и ше питам после, че сега ще се изложа. Започнах темата защото мислех, че има курсове където информацията е систематизирана и излишното е махнато. До колкото разбирам за изпита трябва да се зубри за да го вземеш и да получиш сертификат за ползване.
Коментар
-
Ами пробвай да понаучиш нещо за нещата, които се зубрят, разбери ги и после питай, ако има неясноти. Ако не ти се занимава, с практиката постепенно ще научиш какво ти трябва. Малко по малко ... или ще се запалиш или ще ти омръзне и ще го зарежеш. И в двата случая нещата ще се наредятАко не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Здравей Асен3,
Задавай си въпросите и по телефона 0888395635 в разумно време или anna@dir.bg
73 Анна
Коментар
-
Здравейте Асене и Светльо,
Ако толкова ви липсва курс, ще ви го направя. Но мисля, че с един- два разговора ще разберете
какво точно искате и ще ви запратя на там, където ще ви е интересно. Докато говорим,ще прегледаме и въпросите за клас 2. Та да сте готови и за изпита за клас 2, Начините за връзка с мене са лесни anna@tu-sofia.bg или
тел. 0888395635. Не винаги мога да отговоря веднага - така чe по - настуйчиво.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар