Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде да науча повече

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде да науча повече

Къде да науча повече за радиовръзките, честоти и нещата свързани с тях? Дори незнам каква станция да си взема и как да я използвам, а до колкото съм чул и разрешително ти трябва. Помагайте има ли курсове но наистина да се научи нещо.

От: Къде да науча повече

За начало:
    http://radiohobby.hit.bg/
    http://wiki.bfra.org/
    Гледам че си от София,колегите от форума правиха сбирки,специално за начинаещи
    със подготовка за изпита за клас 2.Даже има и тема - потърси я.В този подфорум има
    доста информация,която ще ти е от полза.
    Наско
    На старта на КВ състезание се чувствам като комар на нудистки плаж - знам какво да правя,ама не знам от къде да започна.

Коментар

Търсих но не знаех какво означава клас 2 и за там ли съм. Благодаря

Коментар

на 22.02.2011 има изпит за началното ниво - води се клас 2. Трябва да отидеш до КРС (сградата на централна пощя в София на втория етаж), да попълниш заявление за клас 2 и да дадеш 28 лв. В заявлението на втора страница трябва да си избереш "инициал" - нещо, което започва с LZ1>>> и завършва с три букви на латиница (на мястото на ">>>"), които сам си избираш и първата е различна от "К".
        Там на място можеш да питаш какво още ще ти трябва (а то е 2 часа четене).
        В общи линии е това. Другото го пише в темата "следващ изпит за радиолюбители"
        Последно редактирано от upi; 22-01-11, 23:12.
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Колега това с изпита го разбрах, но когато четох доста работи не разбрах. Въпросът не е за тапията а за това да го науча. Благодаря

Коментар

Ами питай ако чичо гугъл не знае, ще помагаме. Ако и ние не знаем, ще намерим кой да помага. Важното е да знаеш въпросите!!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Ще почета малко повече и ше питам после, че сега ще се изложа. Започнах темата защото мислех, че има курсове където информацията е систематизирана и излишното е махнато. До колкото разбирам за изпита трябва да се зубри за да го вземеш и да получиш сертификат за ползване.

Коментар

Ами пробвай да понаучиш нещо за нещата, които се зубрят, разбери ги и после питай, ако има неясноти. Ако не ти се занимава, с практиката постепенно ще научиш какво ти трябва. Малко по малко ... или ще се запалиш или ще ти омръзне и ще го зарежеш. И в двата случая нещата ще се наредят
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Благодаря за съвета така и ще направя.

Коментар

Здравей Асен3,
                    Задавай си въпросите и по телефона 0888395635 в разумно време или anna@dir.bg
                    73 Анна

Коментар

Ще звъна със сигурнос само малко да се освободя, че сега ни е паднала работа. Е дано скоро да нямам време да звъна. :-)

Коментар

Ще следя с интерес, че и аз нищо не разбирам от тия Радио честоти.

Благодаря за сайтовете,които дадоха колегите, но толкова не съм наясно че и те не ми вършат работа.
                        Mitsubishi Pajero 2.5 TDI 96г.
                        ТРЪНСКА OFFROAD ГРУПА !

Коментар

Без показно няма да мине. Винаги съм бил слаб в електро, физика и химия. Май съм имал кофти даскали, защото никой от класа не схвещаше нищо.

Коментар

ОК - дайте поне някакви конкретни въпроси!?
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

Здравейте Асене и Светльо,
                              Ако толкова ви липсва курс, ще ви го направя. Но мисля, че с един- два разговора ще разберете
                              какво точно искате и ще ви запратя на там, където ще ви е интересно. Докато говорим,ще прегледаме и въпросите за клас 2. Та да сте готови и за изпита за клас 2, Начините за връзка с мене са лесни anna@tu-sofia.bg или
                              тел. 0888395635. Не винаги мога да отговоря веднага - така чe по - настуйчиво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X