Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да се ресетне станция, копие на Kenwood th22 zonton 888

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да се ресетне станция, копие на Kenwood th22 zonton 888

Здравейте, за начало Честита нова година на всички !
    Имам станция, VHF копие на Kenwood, Zonton 888. ..................и да я рестартирам на дисплея излиза "unpg". Като запали се чува дълго изпиукване и нищо не става. Ръководство на английски няма. Станцията е тази от снимката.

Zdravejte ,s nacalka acestita nova godina na sickite
    imam stancija vhf kopia na kenwood e model zonton 888 sas koi dugmetia da e resetiram na displeat samo izliza unpg kad se upali i podlgo piuuuuuuu se cuva na zvucnikad kada se pali nisto ne stava u manual na engliski nema kak se moze resetira
    pomognite mi tozi stanicia e u rukata mi
    pozdravi
    Последно редактирано от Pacific; 03-01-11, 09:23.

От: Как да се ресетне станция, копие на Kenwood th22 zonton 888

Първоначално публикуван от yt1prm Преглед на мнение
    Здравейте, за начало Честита нова година на всички !
    Имам станция, VHF копие на Kenwood, Zonton 888. ..................и да я рестартирам на дисплея излиза "unpg". Като запали се чува дълго изпиукване и нищо не става. Ръководство на английски няма. Станцията е тази от снимката.

[ATTACH=CONFIG]284919[/ATTACH]
    Събуждам малко стара тема, но понеже и аз се борих дълго време със същите "оригинални" радиостанции най-накрая намерих инструкции in english. Само не знам как да ги кача. Ако някои има интерес мога да ги пратя на колега с права за качване. Дано съм бил полезен.
    Венцислав Петров: Когато на едно място са интересите на хиляди човеци, всички да са еднакво доволни би означавало, че мястото се нарича психиатрия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X