Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос относно шумове?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос относно шумове?

Абсолютно ми е непозната тази материя, но са ми подарили радио приемник, антена, микрофон и всичко което включва един стандартен к-т. Не посочвам марка, понеже въпроса ми е общ, а и търсачката не ми даде резултат.

Доволен съм от крайния резултат, свързвам се с колеги без проблеми, но имам шумове при:

- пуснат двигател, постоянен лек шум, усилващ се неприятно при подаване на газ,
    - при пуснато ФМ радио, шум, особенно при по-басова музика точно на ниските честоти на песента.

Предполагам, че би трябвало да има филтри, които да се слагат при изхода/входа на антената, или нещо друго? Ако някой може да помогне с конкретно предложение, откъде да се купи и какво да се ползва.
    Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

От: Въпрос относно шумове?

Не е от антената. Тези шумуве има голям шанс да изчезнат ако вържеш захранването директно за клемите на акумулатора. Особено ако в момента изпозлваш захранване от запалката - почти сигурно е, че е заради това .
    Пробвай и кажи има ли резултат!

Коментар

Решението:
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:filtarCB.jpg
Прегледи:1
Размер:40.7 КБ
ID:5205927
      Повече информация тук:
      http://cxem.net/avto/electronics/4-8.php
      Успех!
      "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

Интересното е, че при директно връзване към акумулатор, шумовете се увеличиха ... но с малко преработка на схемата на колегата се оправихме. Благодаря
        Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Странно... Обикновено директното свързване към акумулатора оправя нещата, но твоя случай явно е различен.
          Можеш ли да пуснеш подробности за преработката на схемата, че ми стана интересно?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X