Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Организиране на форумен клан във WOT (Русия)
Свий
X
-
От: Организиране на форумен клан във WOT (Русия)
Ти намери време къде да бутаме личните танкове зарежи тия виртуални бракми..........Първоначално публикуван от valdivladi Преглед на мнениеПонеже съвсем случайно попаднах на тази тема, ник-а ми е като тук valdivladi в EU
Ако изкате ме адд-не като приятел и можем да поразцъкваме при налично време.....
Поздрави
Коментар
-
Eeee и това си е голям кеф, така от около 400м да гръмнеш нечии за*ник с 152мм оръдие...Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнениеТи намери време къде да бутаме личните танкове зарежи тия виртуални бракми..........
А бутането си е ясно
"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Идеята е да, се плаща повече..., а алчността е лошо нещо.
Вместо да пуснат още един свободен Евро сървър или да го лимитират за достъп на минимум WN8 1500 точки рейтинг и поне 5000 битки....,
така и така и те(wargaming) са се съгласили, ползват и признават XVM статистиката.....
Не стига, че за миналата година имат над 28милиона евро чиста печалба, а освен скапване на играта с ъпдейтите след 0.8.3 няма, друго няма :/
Имате съмнения за точността, заредете златна муниция и пробвайте.......яяяяя 'баси тоя танк колко е точен...ми така стават нещата...
Има ли още валидна оферта за присъединяване към упоменатия форумен клан, че в този, в който бях, човека не му се занимава повече с WoT и минава на War Thunder,
a не прехвърли управлението никого.....
Поздрави
"Bis dat qui cito dat"
Коментар
-
Valdivaldi - от къде е инфото за печалбата на WG? Още не мога да намеря официалните им отчети за 2013 - даже преди два месеца ги бяха глобили, че не са ги публикували.Comin' in on a wing and a prayer, Comin' in on a wing and a prayer
Though there's one motor gone, We can still carry on, Comin' in on a wing and a prayer
Коментар
-
И пак мой фаворит не ме подведе:
Победа!
Битка: Степи
Танк: КВ-2
Опит: 2 391 (x2 за първата победа за всеки ден)
кредита: 26 403
Постижения в битка: Значка за майсторство: "1 степен"
Мисията изпълнена! Награда:
Добавено: Автоматичен пожарогасител (x3)
Коментар
-
Как пък не е добър танк?! Зависи от ръцете и от съдържание вътре в шлемофона.
При него трябва повече да отделяш вниманието на тактика, и тогава той ще се докаже. Попадението на 152мм ОФ снаряд никой не е обича, дори на най-високите нива.
P.S. Не играя с премиум акаунт.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар