Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Старкрафт 2: Дванадесет години чакане

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Старкрафт 2: Дванадесет години чакане

Всичко е в заглавието. Преди два дена Близзард НАЙ-ПОСЛЕ пуснаха Старкрафт 2 в продажба. Обявен през май месец 2007ма. Юруш на зерговете
    Издъних се на Тюринг теста

От: Старкрафт 2: Дванадесет години чакане

Това за широката общественост. Иначе, nerd-овете играят multiplayer-а от поне 2 месеца и съвсем забравиха Тексас холдема.

Пък това, дето са го пуснали в продажба май е само едната кампания и после ще се киха пак и пак. Лошо няма, ама първият Старкрафт за нас остава ненадминат, не на последно място защото тогава бяхме на този акъл. Сега да седнем да бълваме корсари да пазят кариарите от скорджове, примерно...

Това им е маркетинговата грешка, според мен. За 12 години се смени половината поколение и приписваната приемственост я няма - който е бил откачен на първата, понастоящем втората до голям степен му е безразлична, а сегашните геймъри знаят първата от обща игрова култура (не говорим за корейците).

Коментар

Врътнах вече 6 кампании на сингъл .Доволен !
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Аааа мое сме стари ма ше има безсънни нощи на мулти и със 2 ката .
        висете отпуснато

Коментар

А може ли на Български?
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
            А може ли на Български?
            http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B0%D1%84%D1%82
            Дано добиеш поне бегла представа за диагнозата Стар Крафт
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

АААААА. Беля. От 5 години имам комп и не съм играл на нито една игра. Като се сетих на времето как се борих по 8 часа със Соник, въобще не искам да пробвам отново. Това верно си е диагноза. Чувам във Фейсбук хранели там прасета и друи зверове. Баси. Мерси все пак, но ще пропусна.

Коментар

Беля си е Пропилях 2 години от живота си заради Лайнейдж . Имаше случаи по 2-3 дена да не излизам от къщи .Почивки по 10-тина минути за манджа и тоалетна .Всеки ден по 10-тина часа .Рекорд - 32 часа . Жената ме излекува .Заряза ме .Разбрах след 2 дена

Коментар

Коментар

S.T.A.L.K.E.R - ите. Атмосфера невероятна. Тотална зараза! Лекува се със строшени джипки на приятели

Коментар

Ако щете вярвайте,но съм виждал буквално разбито семейство заради лабилния съпруг,който беше луднал по Старкрафт.Беше ми колега и като идваше на дежурство му беше единствения сън,който си позволяваше,гледаше като зомби.Върха заради,който го заряза жена му беше,когато детето му (най-много 6 год.) се беше разболяло.Той го качил на едно такси и казал на шофьора "Абе закарай го в някоя болница" и отишъл да играе на компа.И аз съм се зарибявал до степен да не мога да спя по някоя игра,но кризата ми минава максимум за 2-3 дни.А този.....нямам думи просто.

Коментар

Е, максимумът, до който стигахме беше веднъж в локалната мрежа (Интернетът прохождаше) да подкараме маратон с "топли легла", като в подводниците - едните спят, другите гърчат и после се сменят. Ама в последните курсове на университета имахме и доста други интереси, та не се стигна да ексцесии.

Иначе връстниците ми nerd-ове откакто се вредиха преди няколко месеца за бетата, цъкат до сутринта.

Коментар

Играта е epic... За съжаление вече съм прекалено стар за да се филмирам от игри От известно време (има-няма пет-шест години) съм поредният "content tourist" и това, което беше няма да се върне. Седмиците с компанията пред мониторите и поредните "нови" стратегии за микромениджмънт на единиците или развитие на технологичното дърво... Секундите в които трябва да е готова пробата, за да можеш да пуснеш втори Gateway, и колко зеалота можеш направиш за една минута? Остаряхме...

Коментар

Бррррр... Някога, много отдавна, се мислех за геймър... После разбрах, че никога не съм бил . Като ученик висях по десетки часове пред монитора... щото нямаше пари за друго След подробен анализ на навиците си обаче устантових, че при обратната ситуация, винаги съм намирал по-приоритетни занимания . Последната игра, която играх сериозно беше първия Хироус ъф Майт анд Междик... Леле, това е било съвсем в древноста! След това от фенщина към Междузвездни войни и като единствени, от Тай Файтър насам, предаващи правилно атмосферата, изиграх с малко зор двата Стар Уарс: Бетъл Фронт... и това е. До преди около месец, когато след дълго чакане излезе Меджик Дъ Гедъринг: Дуел ъф дъ Плейнсуокърс и след като си я купух и отвисях 12 часа пред компютъра, реших че явно ще има мноооооого висене пред монитора... ама на следващия ден играх 3 часа, на третия 1... и от тогава не съм я пускал, въпреки че нямам почти никакви забележки към изпълнението... но... слава богу, от мен геймър явно няма да излезе (което май е лошо за черния ми дроб...)
                            Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор (Zaarin) Преглед на мнение
                              Бррррр... Някога, много отдавна, се мислех за геймър... После разбрах, че никога не съм бил . Като ученик висях по десетки часове пред монитора... щото нямаше пари за друго След подробен анализ на навиците си обаче устантових, че при обратната ситуация, винаги съм намирал по-приоритетни занимания . Последната игра, която играх сериозно беше първия Хироус ъф Майт анд Междик... Леле, това е било съвсем в древноста! След това от фенщина към Междузвездни войни и като единствени, от Тай Файтър насам, предаващи правилно атмосферата, изиграх с малко зор двата Стар Уарс: Бетъл Фронт... и това е. До преди около месец, когато след дълго чакане излезе Меджик Дъ Гедъринг: Дуел ъф дъ Плейнсуокърс и след като си я купух и отвисях 12 часа пред компютъра, реших че явно ще има мноооооого висене пред монитора... ама на следващия ден играх 3 часа, на третия 1... и от тогава не съм я пускал, въпреки че нямам почти никакви забележки към изпълнението... но... слава богу, от мен геймър явно няма да излезе (което май е лошо за черния ми дроб...)
                              НЪРД !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X