Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Update-ове на XP и подобие на Vista

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Update-ове на XP и подобие на Vista

Така ... за първи път пускам тема в този подфорум и ако не съм я пуснал където трябва , моля някой да е премести.
    По въпроса:
    Аз съм с XP и си изтеглих някакви ъпдейтове да заприлича малко на Vista и всичко стана както трябва , обаче ми иска някакви кодове за да ми пише колко градуса е навън и т.н (лично за мен са глупости) и ми изка зип кода на града в който живея.Пиша 5000 обаче пише , че е невалиден ... добре .. писах на Ню Йорк и пак не бил валиден.Проблема е там , че неможе да се затвори и мине не мине ми изкарва пак грешката , че кода е невалиден и много ме дразниКаквото и да правя само това изкача Някой може ли да каже какво мога да направя или просто въпроса ми е глупав ?
    Ето и една снимка.
    Прикачени файлове
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

От: Update-ове на XP и подобие на Vista

В аплета за времето в същност не се пише пощенския код. Не знам точно какъв е кода за Велико Търново, но за Сандански е BUXX0015. Предполагам, че за Велико Търново е нещо подобно само цифрите (а може и някои от буквите) са различни. Сигурно не помагам много но не знам какъв е кода за твоя град.

Коментар

Намери къде ти е тая джаджа (gadget) за времето и я махни, а си инсталирай Weather Pulse - работи на XP гарантирано.
      подаръци за мъже от FACOM
      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

"Gadget"-а, който се опитваш да ползваш е за америка - там има zip кодове... Формата на кода е от три до пет цифри и буквите от името на щата в който е града. Би могло да изглежда нещо, като 555NY или 100010N, например... Ако колегата казва, че weather pulse работи можеш да пробваш него... Аз лично си карам старомодно, като търся по руските сайтове...

Коментар

Ам'чи то и на ГисМетеоРу също има джаджа за ХР. Ама вече всички показват една и съща прогноза. Въпрос на вкус.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз съм с този "ъпдейт", ама нещо твоя повече ми харесва... кажи как се казва и от къде да го изтегля, или поне тази джаджа отдясно която е да я инсталирам

П.П.- ако те интересува моят пиши в скайп или лично тук

Поздрави!
            Прикачени файлове
            [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Първоначално публикуван от NooS Преглед на мнение
              Аз съм с този "ъпдейт" ама нещо твоя повече ми харесва... кажи как се казва и от къде да го изтегля, моля те!

П.П.- ако те интересува моят пиши в скайп или лично тук

Поздрави!
              От "затворения" сайт го изтеглих - ето линк : http://zamunda.net/details.php?id=73536&hit=1

Това с кода така и не намерих къде и как е ?! Нищо никъде не пише
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Както е написал "Господин никой" няма как да стане за БГ. Видях на скриншота че иска точно zip код което важи точно за САЩ. Ако можеш да разучиш от кой сайт си тегли информацията за времето може и да стане евентуално с пормяна на някой ini файл. Някои сайтове си имат собствени кодове за страните и градовете по които се ориентират за данните. Има подобни програми за ПДА които използват данните от такива метеорологични сайтове и точат инфото от тях точно по тоя код, но в случая не знам дали е точно това или пощенски код.

Коментар

Кода за Велико Търново е BUXX0024

Коментар

Първоначално публикуван от icpart Преглед на мнение
                    Както е написал "Господин никой" няма как да стане за БГ. Видях на скриншота че иска точно zip код което важи точно за САЩ. Ако можеш да разучиш от кой сайт си тегли информацията за времето може и да стане евентуално с пормяна на някой ini файл. Някои сайтове си имат собствени кодове за страните и градовете по които се ориентират за данните. Има подобни програми за ПДА които използват данните от такива метеорологични сайтове и точат инфото от тях точно по тоя код, но в случая не знам дали е точно това или пощенски код.
                    Търсих пощенски кодове в САЩ колкото да го залъжа да не ми го изкарва повече , защото много дразни и през 5 минути ми ги изкарва и за целия ден докато ми е включен компютъра и целия екран в грешки.
                    Някой по-горе беше писал за това , че може и щат да трябва отзад като буква но от Гугъл нищо не намирам.Почнах да се замислям да си връщам всичко нормално , обаче така ми прави кеф да седя на компютъра - то старото XP омръзва ..
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

Добре де, писах ти вече, махни го, ей ти още една джаджа - weather bug - също си работи за България. Просто разкарай твоята, и щом искаш прогноза сложи някоя от двете, дето съм ти предложил.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Преславе пробвай Yahoo widgets-ите според мен са по-добри и тея, които ми даде ги пробвах обаче въобще не се включи сайд бара и ми иска зип код... така че според мен яхуу-вските са по-добри !
                        [IMG]http://img.userbarz.com/18/3586.gif[/IMG]

Марин Маринов - 0885114702

Коментар

Ето списък със щатите и "ZIP" кодовете...

Ето ти и директно извадка за Албъни (първият в списъка) - възможно е да "поиска" да добавиш NY преди цифрата. Ще изглежда горе-долу така NY12201 (първият код от Албъни)

12201 Albany ( 518 ) 12202 Albany ( 518 ) 12203 Albany ( 518 ) 12204 Albany ( 518 ) 12205 Albany ( 518 ) 12206 Albany ( 518 ) 12207 Albany ( 518 ) 12208 Albany ( 518 ) 12209 Albany ( 518 ) 12210 Albany ( 518 ) 12211 Albany ( 518 ) 12212 Albany ( 518 ) 12214 Albany ( 518 ) 12220 Albany ( 518 ) 12222 Albany ( 518 ) 12223 Albany ( 518 ) 12224 Albany ( 518 ) 12225 Albany ( 518 ) 12226 Albany ( 518 ) 12227 Albany ( 518 ) 12228 Albany ( 518 ) 12229 Albany ( 518 )

Коментар

От "затворения" сайт го изтеглих - ето линк : http://zamunda.net/details.php?id=73536&hit=1

Това с кода така и не намерих къде и как е ?! Нищо никъде не пише

ако може друг линк , че този няма сиид

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X